Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
marius111 scrie:Aveți cumva vreo idee de unde as putea găsi un set de chei pt a schimba cureaua la un Blancpain 500 Fathoms (la fel ca la Fifty Fathoms)?
E vorba de ceva inbus(hex) miiiiiici mici
Imbusuri gasesti la orice magazin de bricolaj,atat set,cat si la bucata,inclusiv se 1,5mm,2mm etc.
Mulțumesc mult Claudiu
Mie cred ca îmi trebuie de 0.35 mm din ce am reușit sa găsesc pe net
Caut trusa originala de la Blancpain dar nu o găsesc nicăieri.....
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
Pai eu cred ca in mod normal acel hex se gasea in cutia care venea cu ceasul. Sinn are bratari care se regleaz cu hex mic si acel hex se livreaza odata cu ceasul.
Buna ziua. Am un ceas de cativa ani, un anume Frederique Constant 12729a-0001 watch.
De mai bine de 1 an nu l-am mai purtat iar acum cand incerc sa il conectez la telefon pentru a i se seta automat ora nu mai reusesc.
Am incercat pe mai multe telefoane dar nu se conecteaza. Ceasul baterie pare sa aibe deoarece daca tin apasat pe buton invarte acele.
Ceva sfaturi va rog?
Am incercat de pe mai multe telefoane....put si simplu nu il gaseste. Iar cand tin apasat pe.butonul.de.conectare al ceasului se invart acele ceasului aleatoriu.
O fi bateria slaba si nu mai lasa sa se conecteze bluetoth?
Bună ziua, am ceasul din poză, (un quartz ieftin) cu o carcasă din oțel, pe fețele superioare este trasă la perie / șlefuită (brushed pe engleză) iar pe laterale este lustruită (polished).
Întrebare: se poate ca cineva să demonteze ceasul și să facă TOATĂ carcasa cu aspect tras la perie/brushed? Inelul superior este tot din oțel, negru lucios. Se poate și acesta șlefui?