010/500...imi puteti spune ceva despre el??multumesc anticipat
Diverse intrebari cu si despre ceasuri
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
-
Mitzi.mamitzi
Re: Diverse intrebari cu si despre ceasuri
Buna ziua! nu stiu daca am nimerit bine...am un ceas: breitling 1884 iar pe spate scrie ca e editie speciala limitata de 500 execplare.mai scrie :A13353
-
Alexvintage
Da: "asteptam poze".Mitzi.mamitzi scrie:...imi puteti spune ceva despre el??
-
Dragoşelu'
Puteti sa imi spuneti de mecanismul Laco 21 originar de la ceasul Laco Salzburg 861889 cum se comporta ; nu vad multe rewieuri despre el sau videoclipuri sa spuna de el.
"for the Laco 04 and Laco 24 we use Swiss movement. Sometimes ETA and sometimes from other Swiss company, we modify them with Logo signature and some of them get decoration. We also regulate all of the swiss based movement to an accuracy of -5/+10 sec per day. For Laco 21 and Laco 15 the base movement is Miyota, decoration and Logo signature is done also by us. Accuracy is -10/+20 sec. per day regulated from our watchmaker. "
Laco 21 e un Miyota 821A, din cate stiu.
Laco 21 e un Miyota 821A, din cate stiu.
„Nu sunt deștept, dar când mă uit în jur prind curaj" Ion Creanga
-
Dragoşelu'
http://www.lucienpiccardusa.com/Watches ... -RG-01-BRW
Ce parere aveti despre acest ceas? Am observat ca aici pe forum e incadrat la "chinezarii". L-am primit de la o cunostinta si nu stiu nimic despre el, a fost cumparat in america.

Daca este nevoie pot reveni cu niste poze mai clare.
Ce parere aveti despre acest ceas? Am observat ca aici pe forum e incadrat la "chinezarii". L-am primit de la o cunostinta si nu stiu nimic despre el, a fost cumparat in america.

Daca este nevoie pot reveni cu niste poze mai clare.
Au fost cândva...
Nu cred că e nevoie de poze mai clare.
Nu cred că e nevoie de poze mai clare.
-
Alexvintage
Ce a fost candva?Thot scrie:Au fost cândva... ...
Puteti sa formulati un raspuns coerent? Ne-am bucura cu totii nespus daca ati formula un raspuns comprehensibil.
În afară de tonul tău hărțuitor și provocator cu care te afișezi la aproape orice postare a mea, ai putea căuta pe un forum adevărat de ceasuri, să vezi ce și cum sau ai putea SIMPLU să răspunzi civilizat întrebărilor colegilor. Cred că știi la ce forum mă refer. Măcar atât.
Dar hai, poate aroganța nu te lasă să cauți: http://forums.watchuseek.com/f2/lucien- ... ost4591203
Să-i spunem colegului că LP-ul lui e un soi de văr cu Invicta, Timex sau altele de același gen. E OK așa? Întrebarea e retorică. S-a întâmplat cu unele mărci de ceasuri, altădată renumite, să le fie preluate numele de către asiatici și transformate în mărci fashion. Exact cum au făcut turcii cu mărci consacrate de TV-uri gen: Grundig, Hitachi, Akai etc.
Să-i spunem colegului că LP-ul lui e un soi de văr cu Invicta, Timex sau altele de același gen. E OK așa? Întrebarea e retorică. S-a întâmplat cu unele mărci de ceasuri, altădată renumite, să le fie preluate numele de către asiatici și transformate în mărci fashion. Exact cum au făcut turcii cu mărci consacrate de TV-uri gen: Grundig, Hitachi, Akai etc.
-
Alexvintage
Intrucat nu ne cunoastem direct si in mod evident nu frecventam aceleasi cercuri, v-as ramane indatorat daca ati utiliza formulele de politete consacrate.
Va multumesc anticipat.
Va multumesc anticipat.
Nu pot fi fals ca tine.
-
john_gabriel41
Multe sensibilitati pe acest forum , nu poti spune o gluma , nu poti spune ceva gresit , nu poti avea o opinie ca se gaseste cineva sa fie deranjat si sa te taxeze . Ar trebui sa fim mai relaxati (ca si asa viata e destul de amara) si sa ne concentram pe ceea ce ne-a adunat aici : pasiunea pentru ceasuri !
Multumesc de ajutor si informatii!
Buna ziua,
As vrea sa cumpar un ceas care se vinde pe ceasornicar.ro. Nu sunt deloc cunoscatoare in domeniu si intrucat vreau sa daruiesc ceasul respectiv mi-e teama ca nu voi face o alegere buna. Acum urmeaza intrebarea, cum as putea sa ma asigur ca nu cumpar un fake, as putea apela la cunostintele dvs. pentru a scapa de acest stres?
Va multumesc
As vrea sa cumpar un ceas care se vinde pe ceasornicar.ro. Nu sunt deloc cunoscatoare in domeniu si intrucat vreau sa daruiesc ceasul respectiv mi-e teama ca nu voi face o alegere buna. Acum urmeaza intrebarea, cum as putea sa ma asigur ca nu cumpar un fake, as putea apela la cunostintele dvs. pentru a scapa de acest stres?
Va multumesc
@supapupa
Nu se vand fake-uri aici. Pe ceasornicar este o comunitate de oameni pasionati, nu doar un forum.
Deasemenea nu se tolereaza fake-urile, intrebari despre fake-uri, postari de fake-uri (decat in scop informativ).
Stati fara grija.
Nu se vand fake-uri aici. Pe ceasornicar este o comunitate de oameni pasionati, nu doar un forum.
Deasemenea nu se tolereaza fake-urile, intrebari despre fake-uri, postari de fake-uri (decat in scop informativ).
Stati fara grija.