Ceasuri rusesti - Pareri
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Re: Ceasuri rusesti - Pareri
Ia-l care-ti place mai mult.tehnic sunt la fel! 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Doresc si eu sa-mi iau un Poljot Strela nou.Cel mai bun pret pe care l-am gasit pe net incepe de la 319$(curea de piele).Ma puteti ajuta cu alte oferte darcu bratara metalica.Multumesc.
Cauta pe ebay seller-ul Juri levenberg. Dintr-un serch pe google te poate duce direct in magazinul lui. Are si Strela cu bratara si bratari direct.
Mai este si dealer-ul poljot.at unde poti gasi bratara separat, ceas cu tot cu bratara, etc.
Acesta este modelul pus pe Strela, http://www.poljot.at/webshop/catalog/pr ... d6c2572e83 poate nu iti place si iti iei vu piele si alta brata separat.
Succes.
Mai este si dealer-ul poljot.at unde poti gasi bratara separat, ceas cu tot cu bratara, etc.
Acesta este modelul pus pe Strela, http://www.poljot.at/webshop/catalog/pr ... d6c2572e83 poate nu iti place si iti iei vu piele si alta brata separat.
Succes.
ok,m-am uitat pe site-ul recomandat de pepex_nou si am vazut un VE Artika http://www.poljot.at/webshop/catalog/pr ... d6c2572e83 pretul este incredibil(pe Russian Shop este 1400 lei)-a cumparat cineva de pe acest site?daca da,transportul,taxe vamale,etc-cat ar costa in plus?(sincer,de mult vreau sa cumpar un Artika-la 179 E este super OK)
am gresit putin.....pretul este 174 E
putin ajutor?(ce taxe se platesc pentru transport,cum se efectueaza plata?-nu am cumparat niciodata de pe un site strain)
acelasi ceas pe Russian Shop http://www.russianshop.ro/arktika-41.html
Personal nu prea le am cu taxele aferente cumpararii de pe site-uri externe. 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
@ rctudor - daca ai o atitudine asa pozitiva si cauti doar lucruri constructive de ce nu ai raspuns tu in loc sa repeti acelasi mesaj neavenit de 3 ori. Ori sti -caz in care esti invitat sa raspunzi intrebarii omului - ori in caz contrar taci - ceea ce evident si din nefericire nu reusesti sa faci.
@seba - cu putina dedicare pe pagina indicata de mine te lamureai singur si ne scutea de comentariile personajului pomenit anterior
Iata ce spune distribuitorul:
Composition of tariffs:
Foreign countries
Please note that we provide to all foreign countries only against prepayment. The shipping cost is € 7.60 (Economy) or € 10,10 (priority).
Composition of tariffs:
Vorkassa Priority: 2,10 € (registered) + 8 € (overseas shipment Priority)
Vorkassa Economy: 2,10 € (registered) + 5,50 € (shipment abroad Economy)
(Prices as www.post.at - Stand 06.2004)
The customer's selected fare will be added to the order price.
Delivery period:
Overseas shipment Priority: 2-4 business days
Shipment abroad Economy: 5-11 working days
The bank details (sort code, account number and in the case of remittance from abroad, the IBAN and BIC) will be announced when we have convinced ourselves that the desired product is in stock. This applies to 90 to 95 percent of the offered goods.
Otherwise, you would transfer money to us, without being sure that you get the lot in the specified time.
Of course it is also possible for us to give orders for goods that can be delivered only in the future (very often in "Preview" pictured). Personally, we feel it but not much. Such orders shall be binding only waste the customer to a dealer, without which this can deliver the goods immediately.
The shipping calculation is a package with a maximum of 500 grams of weight to reason. It includes Clock, Watch Case, air foil and a cardboard box. For orders with more than a clock, the extra cost (weight) for packages to be borne by us.
Altfel spus la urgenta te costa 10 euro platibili in avans iar coletul iti ajunge in 2-4 saptamani. ALte taxe nu achiti, este o tranzactie comerciala in interiorul UE.
In general ajunge mai repede de 2 saptamani dar nimeni nu garanteaza.
Data viitoare cand mai ai nelamuriri incearca si un PM la unul din userii care au raspuns macar in parte, cu totii suntem dispusi sa ajutam dar multi din noi nu putem urmarii toate topicurile unde am postat.
Iti urez mult succes
@seba - cu putina dedicare pe pagina indicata de mine te lamureai singur si ne scutea de comentariile personajului pomenit anterior
Iata ce spune distribuitorul:
Composition of tariffs:
Foreign countries
Please note that we provide to all foreign countries only against prepayment. The shipping cost is € 7.60 (Economy) or € 10,10 (priority).
Composition of tariffs:
Vorkassa Priority: 2,10 € (registered) + 8 € (overseas shipment Priority)
Vorkassa Economy: 2,10 € (registered) + 5,50 € (shipment abroad Economy)
(Prices as www.post.at - Stand 06.2004)
The customer's selected fare will be added to the order price.
Delivery period:
Overseas shipment Priority: 2-4 business days
Shipment abroad Economy: 5-11 working days
The bank details (sort code, account number and in the case of remittance from abroad, the IBAN and BIC) will be announced when we have convinced ourselves that the desired product is in stock. This applies to 90 to 95 percent of the offered goods.
Otherwise, you would transfer money to us, without being sure that you get the lot in the specified time.
Of course it is also possible for us to give orders for goods that can be delivered only in the future (very often in "Preview" pictured). Personally, we feel it but not much. Such orders shall be binding only waste the customer to a dealer, without which this can deliver the goods immediately.
The shipping calculation is a package with a maximum of 500 grams of weight to reason. It includes Clock, Watch Case, air foil and a cardboard box. For orders with more than a clock, the extra cost (weight) for packages to be borne by us.
Altfel spus la urgenta te costa 10 euro platibili in avans iar coletul iti ajunge in 2-4 saptamani. ALte taxe nu achiti, este o tranzactie comerciala in interiorul UE.
In general ajunge mai repede de 2 saptamani dar nimeni nu garanteaza.
Data viitoare cand mai ai nelamuriri incearca si un PM la unul din userii care au raspuns macar in parte, cu totii suntem dispusi sa ajutam dar multi din noi nu putem urmarii toate topicurile unde am postat.
Iti urez mult succes