ceasuri Q&Q
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
ceasuri Q&Q
Am si eu o rugaminte, poate cineva da cateva sfaturi despre marca Q&Q? Stiu ca e cred ca cea mai proasta marca de ceasuri , in comparatie cu regii despre care se vorbeste pe acest forum, dar e o marca accesibila si cred ca ar folosi ceva detalii si sfaturi in legatura cu aceasta.
Re: ceasuri Q&Q
Vezi aici: http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... =5&t=10421
Nu-s chiar proaste, fiindca merg bine, sunt precise si pot sa te tina ani de zile. Altfel la cat dai pe ele, de obieci intre 50-100 RON, atata fac. Majoritatea nu au curea de piele nici carcasa de inox.
Nu-s chiar proaste, fiindca merg bine, sunt precise si pot sa te tina ani de zile. Altfel la cat dai pe ele, de obieci intre 50-100 RON, atata fac. Majoritatea nu au curea de piele nici carcasa de inox.
-
helios_asd
Detin un Q&Q , cumparat acum vreo 6 ani cu aproximativ 80 de lei , carcasa si curea inox ,geam mineral , mecanism Miyota ( cred ) , rezistenta la apa 50 metri sau 5 bar .
I-am schimbat bateria o singura data , acum fiind si cea de a doua terminata .
Ceasul nu a mai fost purtat de ceva timp dar ma declar foarte multumit de el .
A facut baie si dus cu el de sute de ori , a fost purtat la alergat , pe bicicleta , iarna , vara la mare ( inclusiv in apa marii ) , l-am trantit de pereti , scapat pe beton si alte activitati...
In ciuda tratamentului enumerat mai sus , ceasul nu prezinta nici o problema , doar zgarieturi mici ale bratarii si a geamului mineral .
Precizia e chiar buna , cred eu , daca ii fixam ora o data la 6 luni , cand observam o abatere de 2-3 minute cred...dar nu mai mult de 5 !
Un raport pret/calitate foarte foarte bun , intelegand ca este pe primele locuri la vanzari ca si numar ( nu si valorea desigur ) , brandul avand o oarecare legatura cu Citizen .
I-am schimbat bateria o singura data , acum fiind si cea de a doua terminata .
Ceasul nu a mai fost purtat de ceva timp dar ma declar foarte multumit de el .
A facut baie si dus cu el de sute de ori , a fost purtat la alergat , pe bicicleta , iarna , vara la mare ( inclusiv in apa marii ) , l-am trantit de pereti , scapat pe beton si alte activitati...
In ciuda tratamentului enumerat mai sus , ceasul nu prezinta nici o problema , doar zgarieturi mici ale bratarii si a geamului mineral .
Precizia e chiar buna , cred eu , daca ii fixam ora o data la 6 luni , cand observam o abatere de 2-3 minute cred...dar nu mai mult de 5 !
Un raport pret/calitate foarte foarte bun , intelegand ca este pe primele locuri la vanzari ca si numar ( nu si valorea desigur ) , brandul avand o oarecare legatura cu Citizen .
-
helios_asd
Vreau sa specific faptul ca ceasul de care am zis este un Q&Q Superior. Gama care beneficiaza de finisaje si dotari mai bunicele