Buna ziua tuturor,
acum cateva zile mi-am comandat ceasul acesta: http://www.jomashop.com/swiss-men-watch ... 01-05.html
Maine probabil o sa il primesc. Din pacate, am aflat de acest forum abia acum vreo doua ore, iar de atunci citesc intr-una.
Va scriu cu rugamintea de a va da cu parerea referitor la alegerea pe care am facut-o. E un ceas ok, isi merita banii?
Sunt la a doua experienta cu cei de la Jomashop, acum un an si jumatate, mi-am mai cumparat un ceas de la ei (adica asta: http://www.jomashop.com/tissot-t17-1-526-52.html) de care sunt foarte multumit.
Multumesc pentru pareri!
Informatii: Swiss Military Hanowa Navalus II Chronograph Men
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Re: Informatii: Swiss Military Hanowa Navalus II Chronograph Men
Personal nu apreciez in mod deosebit mecanismul acestui ceas,care banuiesc ca este un Ronda-sper din suflet sa nu fie ISA.
Dar cu putina grija,te poti bucura de el.
Dar cu putina grija,te poti bucura de el.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Este un ISA 2330 cu 8 rubine. Ce probleme au mecanismele astea?
Am spus,nu le agreez din motive...constructive! Ale mecanismului,bineinteles! 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Intradevar sunt mai slabute ca cele ISA dar ca fost propietar pot spune ca sunt decente dar parca la pretul ala ar merge ceva mai ok..
Din pacate din cate am vazut Hanowa nu foloseste grupul ETA de exemplu la Automatice ci Claro deci e un downside..
Din pacate din cate am vazut Hanowa nu foloseste grupul ETA de exemplu la Automatice ci Claro deci e un downside..