Salut!

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
lonely

Salut!

Mesaj de lonely »

Salut sunt nou pe aici mam inregistrat pt ca am un ceas si as vrea sa aflu cate ceva despre el.
Am de la cineva un ceas BREITLING pe cadran scrie Sirius automatic si pe spate MANUFACTURE EN SUISSE si mai un fel de cod A10071 iar sub A10071 scrie 0109 cred ca continuarea la primele cifre.arata foarte bine zici ca e nou,functioneaza are si indicator sau nu stiu cum sa ii zic ...pentru data dar nu stiu cum se seteaza.
as vrea sa stiu cam cat ar costa unul nou si cat costa unu folosit.si cum pot seta data.eu as vrea sa il vand dak mar incanta pretul.
uitati si o poza http://img824.imageshack.us/i/siriusauto01.jpg/ ceasul meu nu e cel din poza dar e asemanator numai ca al meu are bratara din metal dar nush ce metal e :).chiar si pe bratara are inscriptionat marca logo-ul.Nu pot pune poze cu ceasul meu pt ca nu am adaptor blue tooth pt telefon sau cititor de carduri.multumesc astept pareri.
Florin80

Re: Salut!

Mesaj de Florin80 »

Poti vorbii cu domnii de pe aici multe zile fara sa-si dea nimeni seama ce ceas detii, 2-3 poze la tot ceasul ar putea face lumina rapid.
bograd

Mesaj de bograd »

Daca e fals nu valoreaza nici cat o ceapa degerata.
Daca este autentic, este de discutat.
Oricum, fara poze reale, cat mai detaliate, nu vei afla mare lucru.
lonely

Mesaj de lonely »

da...am sa incerc maine sa fac rost de un cititor de carduri si am sa pun poze.si dupa aia astept parerile voastre.Mersi
lonely

Mesaj de lonely »

salut,uite am pus niste poze ca sa imi spuneti si mie despre el da?nu stiu daca o sa se vada bine pozele pentru ca le-am facut cu telefonul...nu am camera :).dar astept parerile voastre.le pun pe toate pe un link si vedeti toate pozele acolo.imi pare rau ca nu au iesit mai bine.
http://img101.imageshack.us/gal.php?g=brinl1.jpg ...
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Si mie imi pare rau ca nu au iesit bine,pentru ca in aceste conditii este f.greu sa ne pronuntam oricare dintre noi.
Si nu as vrea sa dam verdicte gresite.
O poza buna face cit 10 rele...
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Time-Time

Mesaj de Time-Time »

Salut

Ce diametru are ceasul prezentat in fotografii?
lonely

Mesaj de lonely »

diametru cadranului cu tot cu chestia aia numerotata care se invarte ?:) ma scuzi dar nu prea le am cu ceasurile decat sa stiu cand e timpu sa plec .dami o idee cum sa masor
lonely

Mesaj de lonely »

dak este cineva din iasi si se pricepe la ceasuri ne intalnim ca sa fie verificat etc....
Time-Time

Mesaj de Time-Time »

Masoara diametrul cu tot cu bezelul (chestia aia numerotata :D )
lonely

Mesaj de lonely »

nu stiu ce sa zic am masurat si e la 350 mm.
mnm

Mesaj de mnm »

lonely scrie:nu stiu ce sa zic am masurat si e la 350 mm....."dak este cineva din iasi si se pricepe la ceasuri ne intalnim ca sa fie verificat etc...."
Draga lonely... eu zic ca aia din Iasi care se pricep la ceasuri....nu au timp si dorinta de examinat ceasuri de mana cu diametru de 350 mm...
Homo suus fortuna faber est.
lonely

Mesaj de lonely »

ma eu nu stiu unde vrei tu sa bati...dar eu tiam zis ca diametrul e 3,50 -...3.51 adevarul e ca nici ca nu am cu ce sa masor ,am masurat cu ruleta :).deci nu inteleg ce misto,caterinca vrei tu sa zici....
lonely

Mesaj de lonely »

36.5mm
Time-Time

Mesaj de Time-Time »

Este bine daca are 36,5mm, pare a fi ok! Nu trebuie sa te superi, a fost o gluma a d-lui mnm, un domn respectabil, este normal ca sa te mire un ceas care are un diametru asa mare si sa mai fie si de mana....
Acum apare o problema mecanismul?!! Trebuie sa mergi urgent la un ceasornicar sa-l deschida iar tu sa faci o poza mecanismului si sa o arati pe forum. Asa cum a punctat d-l Claudiu o "fotografie reusita face cat 10 rele".
Un singur element pare sa nu fie la locul lui...cureaua de metal. Modelul acela de curea este destul de nou, iar ceasul din anii 90...dar poate ma insel.
Te asteptam cu fotografia mecanismului.
Scrie răspuns