Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
As dori sa cumpar un ceas Eyki Kimio dar nu gasesc nici un magazin care sa aduca aceste ceasuri. Am gasit pe net la un individ dar nu am incredere in cumparaturile facute de la tot felul de distribuitori de acest gen. Va rog sa ma ajutati daca stiti de unde as putea cumpara acest model (vezi poza de mai jos), dar dintr-un magazin, chiar si unul online.
Va multumesc anticipat!!
Multumesc dar costurile sunt uriase la ce imi arati tu acolo ). Acest ceas se vinde si la noi cu 35 RON dar nu gasesc magazin sa il cumpar. Si inca ceva... pe pagina respectiva scrie cu rosu Cannot deliver to Romania.. so.. 10x anyway.
IonutB scrie:As dori sa cumpar un ceas Eyki Kimio dar nu gasesc nici un magazin care sa aduca aceste ceasuri. Am gasit pe net la un individ dar nu am incredere in cumparaturile facute de la tot felul de distribuitori de acest gen. Va rog sa ma ajutati daca stiti de unde as putea cumpara acest model (vezi poza de mai jos), dar dintr-un magazin, chiar si unul online.
Va multumesc anticipat!!