https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-ham ... ic_f2.html
Am luat ceasul pe 13 mai, l-am purtat doua zile pe 19 și 20 mai și ieri vrând să-l pun la mâna constat ca nu mai merge dara. Se schimba învârtind de coronița in poziția 1 dar in poziția 2 cand reglez ora și trec de la o zi la alta nu sare data. Este achiziționat de la kultho și zic sa m-a duc la ei cu el. Legal pot sa le cer sa mi-l înlocuiască ? Nu Mi-ar place sa umble in el de nou
Mulțumesc
Hamilton- nu mai merge data
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
- gherghin nicolae
- Moderator
Re: Hamilton- nu mai merge data
Dacă defecțiunea nu se poate remedia, îl înlocuiesc.Altfel nu.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Du-te cu el,dar sunt convins ca vor spune ca e vina ta,ca ai reglat data manual intre orele 20.00 si 02 .00 cand nu prea ai voie sa umbli la data.
Sincer, imi doresc sa ma insel!

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Deci: Nu ai voie sa reglezi data intre orele 20.00 si 02.00?Claudiu scrie:Du-te cu el,dar sunt convins ca vor spune ca e vina ta,ca ai reglat data manual intre orele 20.00 si 02 .00 cand nu prea ai voie sa umbli la data.![]()
Ceasoholic
Ați zis corect ‘nu prea ai voie’.Zice ca nu e indicat in acea perioada , asta nu înseamnă ca dacă reglezi odată gata se strica. Eu zic ca l-am reglat corect știind de problema , altfel in o luna de la achiziție nici nu prea ai cum sa faci reglajul greșit de prea multe ori. L-am lăsat astazizi . Vedem...
Mulțumesc
Mulțumesc
Adevarul este ca la valjoux nu ai voie in acea perioada sa reglezi data.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
L-au reparat in garanție . A avut roata rupta, teste ok

-
marian_sro
Macar daca ar fi pus de la clona china.nu mai aveai probleme...