Ceas Tissot - Original si Replica (Fake)
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Re: Ceas Tissot - Original si Replica (Fake)
Nu va pot spune nimic de jomashop, nu stiu cat sant de incredere sau nu. Trebuie sa tineti cont ca pt ceasurile achizitionate din afara UE va trebui sa mai adaugati pe langa transport TVA 24% + vama (parca 4%).
-
Angel_Of_Light
In conditiile astea o sa il cumpar de la cellini in 3 rate... si asta e....
Finis coronat opus!
-
fanaticbmw
Jomashop este site de incredere.Am cumparat peste 10 ceasuri de la ei.Problema este ca daca nu scapi de vama nu prea faci nimic.Taxa vamala si tva.
Trebuie sa te descurci cumva la vama.Coletul vine prin posta romana ,numai ca acum poate sa-ti vina acasa vamuit direct cu playa taxa si tva.
Trebuie sa te descurci cumva la vama.Coletul vine prin posta romana ,numai ca acum poate sa-ti vina acasa vamuit direct cu playa taxa si tva.
-
cosminidis
Salutare tuturor. Dupa ce am citit tot thread-ul m-am cam inspaimantat. Initial ma uitam si eu pe okazii, dar m-am lecuit
.
Aveti vreo parere despre site-ul asta?
https://www.topceas.ro/watch-tissot-cou ... steel.html
Am vazut ca watchshop.com nu mai trimite Tissot in Romania, exista alta sursa online de incredere?
Aveti vreo parere despre site-ul asta?
https://www.topceas.ro/watch-tissot-cou ... steel.html
Am vazut ca watchshop.com nu mai trimite Tissot in Romania, exista alta sursa online de incredere?
Ati incercat varianta .ro a site-ului mentionat de dumneavoastra?cosminidis scrie:Am vazut ca watchshop.com nu mai trimite Tissot in Romania, exista alta sursa online de incredere?
-
cosminidis
Da, am vazut ca exista un watchshop.ro, dar nu eram sigur ca este vorba de acelasi site. Deci produsele vandute prin watchshop.ro sunt sigur originale?
Cu siguranta nu comercializeaza falsuri, poate acum sa difere doar mecanismele cu care sunt echipate.Deci produsele vandute prin watchshop.ro sunt sigur originale?
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
watchshop.com nu are nici o treaba cu watchshop.ro
sunt firme diferite.
ca sa fiti sigur ca sunt originale, verificati pe pagina oficiala tissot daca apar ca distribuitori autorizati.
sunt firme diferite.
ca sa fiti sigur ca sunt originale, verificati pe pagina oficiala tissot daca apar ca distribuitori autorizati.
-
cosminidis
Mda, vad ca nici macar watchshop.com nu apare printre onlinerii agreati de Tissot. Cred ca tot magazinul fizic ramane cea mai buna solutie...
Varianta .ro apare ca si dealer autorizat.cosminidis scrie:Mda, vad ca nici macar watchshop.com nu apare printre onlinerii agreati de Tissot. Cred ca tot magazinul fizic ramane cea mai buna solutie...