Buna ziua, am un Seiko vechi (cumparat din Canada) acum multi ani la care tin mult.
Nu l-am purtat cativa ani, dar acum m-am hotarat sa o fac.
Am fost la un magazin unde am schimbat bateria dar a inceput sa se abureasca (rau de tot) cadranul.
Ce imi recomandati sa fac?
Seiko quartz, water resistant-G, 770308, serie pe curea B321.
multumesc
Cadran aburit la Seiko
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
- george.traista
Re: Cadran aburit la Seiko
A intrat ceva umezeala in el si/sau nu este ok pus capacul spate (poate sa fie de la garnitura). Ar fi ok sa mergi la un ceasornicar. Dar daca vrei sa incerci acasa, trage coronita sau desfa capacul spate, il bagi intr-o punga usor larguta si il pui la caldura (cat sa se abureasca), il tii cu fata in jos. teoretic apa din interior se evapora si se depune pe punga, dar nu merge mereu. De preferat sa faci si a doua oara ca sa fii sigur ca ai scos toata umezeala. Cand desfaci capacul spate sa te uiti la garnitura, daca e ciupita sau rupta, nu incerca, direct la ceasornicar cu el!
-
Negoita Cristian
Re: Cadran aburit la Seiko
Umezeala nu a intrat in el, poate doat transpiratia mainii mele (vorbim de doar doua zile de purtat dupa o pauza de mai multi ani).
A fost scos doar capacul de la baterie, poate sa fie rupta garnitura de acolo?
Puteti sa-mi recomandati unde sa merg cu el?
multumesc pentru raspuns.
A fost scos doar capacul de la baterie, poate sa fie rupta garnitura de acolo?
Puteti sa-mi recomandati unde sa merg cu el?
multumesc pentru raspuns.