Diverse intrebari cu si despre ceasuri
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Re: Diverse intrebari cu si despre ceasuri
Iar cel care costa 2000 lei este din generatia asta de ceasuri, al d-stra este din alta generatie mai veche, nici caracasa nu este din otel ca la cel de 2000 lei, al d-stra are plexic, actualul are safir (daca nu ma-nsel).
Alte timpuri, alta marfa, alti bani si alti oameni...
Oricum, aveti un ceas care arata bine, asadar sa va bucurati de el (si apropo, colegul Nic are dreptate, sunt multe pagini despre Atlantic - initiate chiar de domnia sa, rasfoiti-le si va vor incanta).
Alte timpuri, alta marfa, alti bani si alti oameni...
Oricum, aveti un ceas care arata bine, asadar sa va bucurati de el (si apropo, colegul Nic are dreptate, sunt multe pagini despre Atlantic - initiate chiar de domnia sa, rasfoiti-le si va vor incanta).
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Am auzit ca se fac multe copii la ceasurile de calitate si de asta ma gandeam ca, daca costa atat de putin, s-ar putea sa fie o copie.
Oare sa aiba in el toate bijuteriile care zice? Pe el scrie ca are 21 de rubine.
Nu stiu ce sa zic, ma cam indoiesc.
Oare ar putea sami zica cineva cam de cand este acest tip de ceas?
Multumesc anticipat.
Oare sa aiba in el toate bijuteriile care zice? Pe el scrie ca are 21 de rubine.
Nu stiu ce sa zic, ma cam indoiesc.
Oare ar putea sami zica cineva cam de cand este acest tip de ceas?
Multumesc anticipat.
Ceasul poate are doar mecanismul original, dupa cum arata cred ca are carcasa si cadranul inlocuite cu unele de origine China sau Polonia.
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 13&t=17031
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 13&t=17031
"Bieţii copii, ce să înveţe, bă, de la ăi mari?" - Marin Sorescu
A cumpărat cineva ceas spion cu cameră de filmat? Ce ziceţi de acesta. Preţul este foarte tentant. Funcţiile sunt oare toate operaţionale ca în descriere?
http://www.ondisplay.ro/cea-mai-practic ... 1&nwl=2725
http://www.ondisplay.ro/cea-mai-practic ... 1&nwl=2725
Am schimbat bateriile la multe din ele.Camera este functionala,dar nu stiu performantele acesteia.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
m-ar interesa mai mult detalii despre acest ceas, in primul rand ce marca este?:)

-
Alexvintage
Asta v-ar mai putea spune doar cel care a "lustruit" cadranul. Noi nu.Sisqo scrie:m-ar interesa mai mult detalii despre acest ceas, in primul rand ce marca este?
la ce te referi? a fost sters numele de pe cadran sau ce?Alexvintage scrie:Asta v-ar mai putea spune doar cel care a "lustruit" cadranul. Noi nu.Sisqo scrie:m-ar interesa mai mult detalii despre acest ceas, in primul rand ce marca este?
-
Alexvintage
1. Tot ce a fost candva tiparit pe cadran (numele producatorului +/- denumirea modelului, nr de rubine, minuterie etc a fost sters.
2. Mecanismul in cauza a fost folosit de nunumarate firme elvetiene mici si foarte mici in anii `60 ceea ce face o atribuire practic imposibila.
2. Mecanismul in cauza a fost folosit de nunumarate firme elvetiene mici si foarte mici in anii `60 ceea ce face o atribuire practic imposibila.
Emblema imi e cunoscuta....si stelutele....parca ar fi orient,dar nu este caci ei nu au lucrat cu acest mecanism...greu de spus,cel putin in acest moment nu fac nici o legatura cu vreun brand. 

Ceasornicar,FBHI
Stelutele cel mai probabil sunt luate de la un Orient - Three Stars iar emblema (vulturul cu 7) de la un Citizen - automat. 
AR1070-56E
Buna ziua..am cumparat un ceas Seiko second hand..versiune mai veche de diver cadranul avand cam 30 mm..din pacate dupa nici 2 zile am spart geamul ...cat m-ar costa un cristal mineral drept cu manopera de inlocuire cu tot ? se pune cumva la cald?.domnule Claudiu...stimati forumisti ce parere aveti? sunt tare necajit...
Ar fi cateva variante, sa incercati in localitatea de domiciliu, sper sa existe vre-un targ, poate gasiti un ceas defect sau carcasa cu geam identic si apoi la un ceasurnicar pentru transplant, sau direct la un ceasornicar care dispune de geam, sau poate procura geamul.Bafta.dino_z scrie:Buna ziua..am cumparat un ceas Seiko second hand..versiune mai veche de diver cadranul avand cam 30 mm..din pacate dupa nici 2 zile am spart geamul ...cat m-ar costa un cristal mineral drept cu manopera de inlocuire cu tot ? se pune cumva la cald?.domnule Claudiu...stimati forumisti ce parere aveti? sunt tare necajit...
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Si un pret aproximativ ? cat ar face ?
Daca este cristal simplu,intre 20 si 50 lei,in functie de diametru si grosime.

Ceasornicar,FBHI