Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Lucian Marcu scrie:The Thrill is Gone
Multrumesc Edi.
Nu imi place Gary Moore dar BB KING
Omega e mult mai mult in orologerie decat Rolex.
Ma bucur ca muzica buna place
Incerc zi de zi si ceas de ceas sa orientez oamenii spre lucruri de calitate, spre muzica de calitate, spre ceasuri de calitate ... dar mai avem un drum luuuuuung pana sa ajungem unde altii s-au plictisit sa fie ...
Suntem off-topic rau de tot - chiar sunt curios initiatorul topicului si-o fi gasit un ceas pana la urma ?
Aici gasiti o scurta istorie a ceasurilor Bond.
Esti prea dur cand spui ca filmele Bond sunt o "minciuna" , e o franciza ca oricare alta, un fel de McDonald's al filmelor. Nu mergi la McDonald's pentru "creme de la creme a la Edgar"... Sigura ca nu sunt filme de arta, insa primesti exact ce e pe afis: masini, femei, gadget-uri, etc. Nu mai mult, evident
Nu multumesc! E atat de multa fantezie de jur imprejur incat ti se apleaca. Apropo unii o numesc entertainment.
Prefer realitate si adevar. Fantezia este un drog care provoaca probleme serioase de perceptie a realitatii cat si dependenta.
Apropo de fantezie/fantasma iti sugerez sa te uiti la acest clip: http://www.youtube.com/watch?v=zl6hNj1uOkY
Nu e o recomandare facuta doar tie deci puteti incerca toti.
Seiko scrie:
Pai tocmai asta e minciuna! Si chiar Mc-ul tot o minciuna e. Nu cred ca trebuie sa spun cat de nesanatoase sunt alimentele comercializate de ei.
Seiko scrie: Fantezia este un drog care provoaca probleme serioase de perceptie a realitatii cat si dependenta.
and then
nu stiu e discutam aici ma duc sa-mi iau vitaminele...
Am tot citit forumul asta de cateva zile incoa incercand sa ma hotarasc la un ceas.. si tot nu am reusit. Imi poate recomanda si mie un ceas in jur de 800 RON: m-ar interesa automaticele. Sau cel putin un magazin ceva unde sa ma pot duce sa vad mai multe modele sau si mai bine ... un site ceva
viobastea scrie:Am tot citit forumul asta de cateva zile incoa incercand sa ma hotarasc la un ceas.. si tot nu am reusit. Imi poate recomanda si mie un ceas in jur de 800 RON: m-ar interesa automaticele. Sau cel putin un magazin ceva unde sa ma pot duce sa vad mai multe modele sau si mai bine ... un site ceva
PS Imi plac mult noile Seiko de pe site
La banutii astia cred ca te poti alege cu un Monstrulet super ... eu asta mi-as lua daca as avea 800 lei pt un ceas (ma rog ... eu as mai strange de fapt, dar eu sunt nebun de legat )