Doxa D-Light

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
cri.2002

Doxa D-Light

Mesaj de cri.2002 »

Buna seara, stimati colegi!

Caut un ceas pentru a-l oferi unui prieten de ziua lui si m-am oprit la o Doxa quartz,
clasic, elegant, accesibil, arata bine in opinia mea, insa nu stiu nimic despre mecanismul sau Ronda 762 quartz.
Ce-mi puteti spune despre fiabilitatea acestuia?
Multumesc!
Seara buna!

http://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-barb ... 053-1.html

Imagine
cri.2002

Re: Doxa D-Light

Mesaj de cri.2002 »

Nu ma ajuta nimeni ?
dbonddental

Mesaj de dbonddental »

Imi place cum arata ceasul, este elegant.
Cat despre mecanism, nu am experienta cu Ronda dar, in caz ca ai probleme, ele se pot rezolva usor si ieftin prin inlocuire:
http://www.esslinger.com/harley-ronda-w ... movements/
Clipper

Mesaj de Clipper »

Il cumperi, il poarta multi ani pur si simplu si gata :lol:
Nu cred ca mai poate fi spus ceva.
Bebe

Mesaj de Bebe »

Caută unul cu carcasa din inox simplu. La cel din primul post o să se șterargă placajul, și o să arate urât.
"Bieţii copii, ce să înveţe, bă, de la ăi mari?" - Marin Sorescu
cri.2002

Mesaj de cri.2002 »

Multumesc pt raspunsuri!
Groparul

Mesaj de Groparul »

Daca nu e prea tarziu si deja ati achizitionat un ceas, as vrea sa va spun experienta mea cu ceasurile doxa d light.
Ca si dvs. probabil, m-a atras pretul si designul simplu si curat. Am achizitionat de la b&b unul cu carcasa si cadran argintii si indicatori si indecsi aurii. De la inceput ce e deranjant este ca intre cristal si cadran are un inel se plastic alb (garnitura?) care nu se vede in poze si il face sa para ieftin. Dupa ce am iesit cu el din magazin am observat ca minutarul are un joc, si anume "cade" intr o parte sau cealalta odata cu miscarea ceasului. Fiindca mie imi stau usor pe creier astfel de detalii, am decis sa l returnez la b&b. De unde, chiar daca il luasem cu cateva ore mai inainte si nu il purtasem macar, m-au trimis la serviceul lor de la unirea sa ii faca evaluarea. Cu ceva nervi am acceptat, mi-au dat un certificat constatator si dreptul de a schimba ceasul cu unul cel putin la fel de scump (nici vorba sa imi primesc banii inapoi). Cand m am uitat mai atent la inca vreo 5 doxa d light, toate aveau aceasta problema. E posibil sa fie de la mecanismul ronda 762 care are stepperul pe interval de 10 secunde... Oricum e o senzatie neplacuta sa vezi cum se plimba minutarul. In rest e un mecanism bun. Morala, dupa cateva doxa incercate mi am luat un Seiko. Sper ca v-am ajutat pe toti daca va batea gandul sa va luati acest model. Si daca o faceti, luati-l de undeva de unde il puteti returna, chiar daca nu ati parasit macar mallul de unde l-ati luat intre timp.
Scuze pentru zidul de text
Groparul

Mesaj de Groparul »

Iar modelele pe cadran negru au de asemenea inelul de plastic alb, este foarte inestetic.
cri.2002

Mesaj de cri.2002 »

Multumesc mult pt raspuns, colegule "Groparul" !
Inca nu l-am achizitionat, si nici nu-l mai achizitionez dupa cele povestite de tine.
Mai bine iau un Orient automat in pretul asta.
Sper ca spusele tale sa fie folositoare si pt alti colegi care sunt interesati de acest model.
O zi placuta si succes pe toate planurile!
thudor

Mesaj de thudor »

Am vazut ca au aparut modele noi de la Doxa D-Light cu curea Nato, tot quartz. Citeam aici ca cineva a avut probleme si ca nu prea merita, dar mie imi place mult cum arata, simplu, cadranul alb cu indexuri argintii si curea nato, sens in care m-am uitat daca nu gasesc acest model cu mecanism automatic. Si am gasit. Ce parere aveti? E ETA 2824. Merita?

https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-bar ... 495-2.html
SilQ

Mesaj de SilQ »

L-am luat azi si pana acum sunt extrem de multumit. E super elegant si arata premium

Doxa D-Light

Am si luat pentru el curea din piele neagra

Poza:
https://ibb.co/X4Q5HyV
Scrie răspuns