Corum Admiral Cup

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
radu.d

Corum Admiral Cup

Mesaj de radu.d »

de cand le-am zis de pasiunea mea pt ceasuri si de forum toti cunoscutii apeleaza la mine cand au ceva nelamuriti cu un ceas.
asa ca.... supun atentiei dvs un CORUM ADMIRAL CUP pe care posesorul ar vrea sa il vanda.
ce parere aveti?
este original?(accept orice pareri - nu pot deschide ceasul sa fac poza si la mecanism)

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
User
Membru Special

Re: Corum Admiral Cup

Mesaj de User »

cum sa fie original?
iti imaginezi ca de pe original s-ar fi dus negrul?
sau capacul spate ar fi asa de urat?
sau fereastra datei?
sau acele?
uita-te si tu la finisajele ceasului care-l tii in mana si apoi la poze de pe net ale unui ceas cu acelasi nume.
singur iti vei da raspunsul.
iar daca mai ai dubii, gandeste-te cine este prietenul tau si daca el si-ar permite, si apoi daca ar fi dispus sa dea multi bani (5000-8000$ ?).
Imagine
radu.d

Mesaj de radu.d »

user scrie:cum sa fie original?
iti imaginezi ca de pe original s-ar fi dus negrul?
sau capacul spate ar fi asa de urat?
sau fereastra datei?
sau acele?
uita-te si tu la finisajele ceasului care-l tii in mana si apoi la poze de pe net ale unui ceas cu acelasi nume.
singur iti vei da raspunsul.
iar daca mai ai dubii, gandeste-te cine este prietenul tau si daca el si-ar permite, si apoi daca ar fi dispus sa dea multi bani (5000-8000$ ?).
mersi de raspuns user.nu e nevoie totusi atat de acid la adresa mea. nu m-am suparat dar as fi preferat un raspuns de genul :"nu e pentru ca....".
ideea e ca eu i-am zis din prima ca 95% nu e original.
dar el a insistat sa cer parerea unor oameni mai indreptatiti decat mine sa isi dea cu parerea.ceasul e primit cadou de la familie si , ca sa raspund si la ultima intrebare,DA, isi permite un astfel de ceas.
User
Membru Special

Mesaj de User »

ok, imi cer scuze ca am parut a fi acid. n-a fost asta intentia mea.
toti suntem indeptatiti sa ne dam cu parerea.
asta am facut si eu. mi-am dat cu parerea.
daca e cadou, deja procentul creste la 99%. parerea mea desigur.
cati oameni ar da un cadou cuiva de 5000$ ?

defapt ideea care este (in general) ?

atunci cand vezi un asemenea ceas si se ridica problema autenticitatii, ar trebui sa urmezi cativa pasi:
0. NU cumparara un ceas inainte sa verifici autenticitatea ceasului
1. cat costa ceasul ? cauta sa afli pretul din mai multe locuri. acum compara cu cat l-ai achizitionat/urmeaza sa-l achizitionezi?
2. cauta poze cu mecanismul ceasului - nici o replica/fake nu va avea mecanism la fel ca originalul
3. cauta cat mai multe poze cu modelul in cauza - referinta exacta cu cea a ceasului tau.
4. compara toate elementele ceasului tau cu ceasul din pozele pe care le-ai gasit.

daca dupa toate acestea inca mai ai dubii, e indicat sa ceri parerea altor persoane.
Imagine
Time-Time

Mesaj de Time-Time »

Salut!
Pot sa spun cu siguranta ca este o replica, primul indiciu este seria care este inscriptionata pe capac care apartine altui model(o simpla cautare pe google cu seria o sa-ti identifice modelul respectiv) al doilea indiciu la modelul original limbile de la cadrane sunt diferite si prezinta o substanta albastruie vizibila puternic (probabil luminova), al treilea indiciu la modelul prezentat de tine - data este pe fond negru si nu pe alb.
Nu vreau sa fiu acuzat si asteptam si alte pareri, dar sunt sigur ca cei de la Corum nu pun seria altui model.
Exista totusi un dar, pana nu vedem mecanismul toate afirmatiile sunt inselatoare.

Cu stima
rubin

Mesaj de rubin »

Fals. Nici replica nu se poate numi pentru ca replica este copia cat mai fidela a unui model de la marca respectiva si ma indoiesc :idea:
Asemenea cadouri se mai fac deorece aceia care le cumpara nu prea au idee cat ar trebui sa coste un ceas din marca respectiva sau chiar de stiu acest aspect, nu stiu sa deosebeasca un fals de o replica !
Asta e situatia ! Se intampla destul de des.
Sau bongiorno....
impala2328

Mesaj de impala2328 »

fake,finisaje indoielnice...
Imagine
catalinus

Mesaj de catalinus »

radu.d scrie:de cand le-am zis de pasiunea mea pt ceasuri si de forum toti cunoscutii apeleaza la mine cand au ceva nelamuriti cu un ceas.
asa ca.... supun atentiei dvs un CORUM ADMIRAL CUP pe care posesorul ar vrea sa il vanda.
ce parere aveti?
este original?(accept orice pareri - nu pot deschide ceasul sa fac poza si la mecanism)
...
Daca ajungi sa ai ceasul in mana este foarte relevant sa te uiti o clipa cum functioneaza - la chronografe majoritatea fake-urilor ieftine chinezesti nu functioneaza asa cum ar trebui !!!
Scrie răspuns