Alegere Ceas Tissot PRC200 Automatic

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
razvan911

Alegere Ceas Tissot PRC200 Automatic

Mesaj de razvan911 »

Salut tuturor,

Dupa 5 ani in care am avut un ceas Swatch Crono am considerat ca trebuie sa fac o schimbare.

M-am tot uitat pe net si prin magazine si am ajuns la concluzia ca ceasul pe care doresc sa-l achizitionez este cel din pozele de mai jos: Tissot PRC200 Automatic - Product Code: T0144271105100.

M-am interesat pe net si l-am gasit la un magazin online din Marea Britanie la un pret destul de bun (circa 1900 ron cu tot cu transport). Tinand cont ca la noi este 2600 ron la Cellini online shop consider ca este o afacere destul de buna.

Acum vine partea in care va voi cere opiniile voastre:

1. Stie cineva ceva sau a mai comandat de la magazinul acesta:

http://www.watchshop.com/mens-tissot-pr ... 30808.html

????

2. Ce parere aveti despre acest ceas? despre marca Tissot ? Isi merita ceasul acesta 2600 lei ?
Tot ce stiu eu despre el este ca este automatic si are 15 rubine in mecanism

Va multumesc anticipat
ironmania

Re: Alegere Ceas Tissot PRC200 Automatic

Mesaj de ironmania »

Salut!
Ca posesor al unui PRC 200 automatic, pot sa-ti spun urmatoarele:
- are un raport pret/performanta bun
- nu are COSC sau asa ceva, insa are o precizie decenta
- safir, cronongraf, prezenta si un feeling placut la purtare
- atasez o imagine facuta la munca, de dimineata, asa ca fii (fiti) ingaduitor(i) cu calitatea :)
Imagine
- pretul tau e foarte bun daca ceea ce primesti e ceea ce spui...asigura-te de asta
- eu l-am luat din Timisoara, insa am avut ocazia sa il incerc, ceea ce tu nu poti
- cadranul pe alb (sau am mai vazut silver) mi se par mai atractive, dar asta e o chestie de gust
- daca vrei detalii mai tehnice, am sa-ti pun din manualul ceasului, te rog sa precizezi
Bafta!
Detaliul da perfectiunea...iar perfectiunea nu este un detaliu!
rubin

Mesaj de rubin »

Vreau si eu sa stiu ce inseamna precizie decenta ! :wink:
Sau bongiorno....
razvan911

Mesaj de razvan911 »

ironmania scrie:Salut!
Ca posesor al unui PRC 200 automatic, pot sa-ti spun urmatoarele:
- are un raport pret/performanta bun
- nu are COSC sau asa ceva, insa are o precizie decenta
- safir, cronongraf, prezenta si un feeling placut la purtare
- atasez o imagine facuta la munca, de dimineata, asa ca fii (fiti) ingaduitor(i) cu calitatea :)
Imagine
- pretul tau e foarte bun daca ceea ce primesti e ceea ce spui...asigura-te de asta
- eu l-am luat din Timisoara, insa am avut ocazia sa il incerc, ceea ce tu nu poti
- cadranul pe alb (sau am mai vazut silver) mi se par mai atractive, dar asta e o chestie de gust
- daca vrei detalii mai tehnice, am sa-ti pun din manualul ceasului, te rog sa precizezi
Bafta!

Mersi mult pentru detalii

Daca ai putea sa-mi trimiti cartea lui pe adresa razvan911@gmail.com ar fi super

de incercat l-am incercat la celini si senzatia chair e ok la mana.

Singurul lucru unde am ceva probleme ar fi sa ma hotarasc intre curea de metal si piele
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

razvan911 scrie:Singurul lucru unde am ceva probleme ar fi sa ma hotarasc intre curea de metal si piele
Cumpara cu metal, pune piele dupa. Daca faci invers va fi mult mai scump !
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
razvan911

Mesaj de razvan911 »

Exact la asta ma gandeam si eu.

Sper sa fie ok tranzactia cu watchshop.com si chair as dori sa fac un topic in legatura cu acest site.

Din cate am inteles si pe alte forumuri sunt destui romani care au cumparat de acolo si preturile comparativ cu magazinele noastre sunt mult mai bune.
ironmania

Mesaj de ironmania »

Salut!
Mi-e greu sa pun manualul pe mail, pentru ca a venit cu un "roman" :shock:
Vezi mai jos
Imagine
In ceea ce priveste precizia, ca sa-i raspund lui rubin, pentru mine precizia decenta inseamna sa-l potrivesc din cand in cand :mrgreen:
Nu sunt un expert in domeniu, nu am facut masuratori. Stiu doar ca am un COSC si e clara diferenta de precizie (in favoarea COSC, evident).
Cred ca este un topic pe undeva care lamureste problema preciziei precum si a comparatiei mecanic/quartz.
Cert este ca eu sunt multumit.
Total de acord cu bratara, castigi si acum si in viitor. Si atentie cu transportul, am citit aici despre niste probleme la livrari.
Detaliul da perfectiunea...iar perfectiunea nu este un detaliu!
razvan911

Mesaj de razvan911 »

Am dat comanda acum o jumatate de ora de pe watchshop.com: http://www.watchshop.com/mens-tissot-pr ... 30808.html

Sper sa-mi ajunga in maxim o saptamana ceasul.

Singura problema o am cu posta romana deoarece am mai patit sa-mi fie pierdut un colet.

Am platit prin PAYPAL deoarece am considerat ca ma protejeaza mai mult si cursul de schimb chiar a fost avantajos.

Cat despre garantie din cate am inteles voi primi un certificat de garantie international si cu el daca se strica ma pot duce la service autorizat in Romania.

A mai comandat cineva de pe acest site si a platit prin Paypal?

Cum va proceda Royal UK Mail? Va transmite coletul unei companii de curierat din Romania sau il va transmite postei romana si eu voi primi in cutia postala o invitatie de la posta sa vin sa-mi ridic coletul?

Multumesc
mihaixp

Mesaj de mihaixp »

Coletul va fi transmis Postei Romane si il veti primi chiar acasa.
Dupa parerea mea, PayPal este unul dintre cele mai sigure servicii de plata online.

PS: Cat a costat transportul pana in Romania?
Alfie

Mesaj de Alfie »

iEdi scrie:
razvan911 scrie:Singurul lucru unde am ceva probleme ar fi sa ma hotarasc intre curea de metal si piele
Foarte corect , eu l-am cumparat pe piele si acum trebuie sa scot din buxunar aprox 150 Eu pentru bratara :(
Daca discutam precizia ,este ok,daca vreau un superexact atunci cumpar cronometru.
Este un ceas bine finisat si la nivelul de pret (ceasuri noi) chronograph este cu siguranta imbatabil.
Am in colectie 7750,El Primero(varianta Ebel 134) ,Omega Coaxial (versiune a lui FP ),Eta 2824 cu modul chrono si cu siguranta Tissot(eta C01 ) nu se rusineaza...
Recomand acest PRC 200 tututor celor care nu "vaneaza'' brand,ultraprecizie etc.
Ultima oară modificat 23 Mar 2010, 17:12 de către Anonymous, modificat 1 dată în total.
razvan911

Mesaj de razvan911 »

mihaixp scrie:Coletul va fi transmis Postei Romane si il veti primi chiar acasa.
Dupa parerea mea, PayPal este unul dintre cele mai sigure servicii de plata online.

PS: Cat a costat transportul pana in Romania?

TRANSPORTUL PRIN ROYAL MAIL A COSTAT 5 LIRE

Tu ai comandat de pe acel site? in cat timp a ajuns coletul?
mihaixp

Mesaj de mihaixp »

Mi se pare un pret extrem de rezonabil pentru trasport.

Nu, nu am cumparat niciun ceas de la acel magazin online insa iti zic ca sunt 99% sigur ca sunt total de incredere deoarece vad ca au si f multe review-uri pe site, si nu in ultimul rand foarte multe video review-uri facute chiar de ei la diverse ceasuri pe care le vand (http://www.youtube.com/user/WatchShopUK).

Daca ar fi sa aproximez, cred ca in maxim 7 zile ceasul va ajunge (depinde si cu ce serviciu l-au trimis- Royal Mail Small Packets sau Signed-for).

Toate cele bune,
Mihai
razvan911

Mesaj de razvan911 »

Payment method: Paypal express
Shipping: Royal Mail International
Subtotal: £396.00
Shipping cost: £5.00
Total: £401.00
vlad_ms

Mesaj de vlad_ms »

Nu inteleg la ce se refera!?
User
Membru Special

Mesaj de User »

e bine sa-ti iei ceasul cu bratara, iar daca nu iti place, poti oricand sa iti pui curea.
Imagine
Scrie răspuns