Seiko Sumo vs Certina DS Action Diver

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
satiriadis

Re: Seiko Sumo vs Certina DS Action Diver

Mesaj de satiriadis »

valentin1234 scrie:
muchiile ascutit taiate ale bratarii si carcasei, care lasa senzatia de brici pe piele
Bine ca nu ti-a sarit la jugulara...ceasul...zic.... :lol: :lol: :lol:
Ok. Poate ca am exagerat cu comparatia. Era mai bine sa spun ca sunt execrabil finisate marginile si laturile bratarii pe acest model. Vrei sa-ti placa, pt ca e Swiss Made si Certina si safir si ..., dar japonezii au lucrat excelent Sumoul.
Pana la urma andrei daca nu poti sa vezi live sumo ul nu ai ce regreta.Mergi pe Certina,in cazul hnei revanzari poti urca in barca japoneza cu banii luati la sh pe elvetian :).
SBLA047
alin-stefan

Mesaj de alin-stefan »

Recomand Certina, nu ca posesor al modelului, ci al experientei de aproape 3 ani de folosire!
Personal nu am gasit nimic care sa nu-mi placa la el sau sa mu-mi satisfaca asteptarile.
seba

Mesaj de seba »

andrei.f

Mesaj de andrei.f »

Certina l-am probat, pentru incheietura mea mi se pare ca are dimensiunile perfecte. Imi place si Sumo-ul albastru dar avand in vedere ca are niste dimensiuni cam ciudate si nu am posibilitatea sa il pun la mana cred ca voi merge pe Certina.
Voiam initial sa comand Certina de pe http://www.time4sale.ch dar am vorbit la B&B si le-am propus o reducere de 15%, ei zic ca 10% se poate sigur dar o sa imi dea saptamana viitoare un raspuns.
Ce mi se pare ciudat este ca vor sa mi-l dea pe cel expus pt ca este singurul model pe care il au. Ei zic ca asa fac la orice model de ceas. Nu stiu daca ar trebui sa imi fac probleme din punctul acesta de vedere...
Daca este vreun coleg din Bucuresti care are un Sumo si este dispus sa mi-l arate as aprecia.
Multumesc!
florinake

Mesaj de florinake »

Exista multe criterii care stau la baza achizitionarii unui ceas. Marimea ar putea fi unul dintre ele dar nu neaparat factorul determinant. Ce simti atunci cand ai pe mana un ceas nu are mereu legatura cu asta. Vei vedea.
Gara a vazut mai multe saruturi sincere decat starea civila
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

Referitor la "ti-l vindem pe cel expus", bun venit in Romanistan :).
SBLA047
Scrie răspuns