asa ca.... supun atentiei dvs un CORUM ADMIRAL CUP pe care posesorul ar vrea sa il vanda.
ce parere aveti?
este original?(accept orice pareri - nu pot deschide ceasul sa fac poza si la mecanism)

mersi de raspuns user.nu e nevoie totusi atat de acid la adresa mea. nu m-am suparat dar as fi preferat un raspuns de genul :"nu e pentru ca....".user scrie:cum sa fie original?
iti imaginezi ca de pe original s-ar fi dus negrul?
sau capacul spate ar fi asa de urat?
sau fereastra datei?
sau acele?
uita-te si tu la finisajele ceasului care-l tii in mana si apoi la poze de pe net ale unui ceas cu acelasi nume.
singur iti vei da raspunsul.
iar daca mai ai dubii, gandeste-te cine este prietenul tau si daca el si-ar permite, si apoi daca ar fi dispus sa dea multi bani (5000-8000$ ?).
Daca ajungi sa ai ceasul in mana este foarte relevant sa te uiti o clipa cum functioneaza - la chronografe majoritatea fake-urilor ieftine chinezesti nu functioneaza asa cum ar trebui !!!radu.d scrie:de cand le-am zis de pasiunea mea pt ceasuri si de forum toti cunoscutii apeleaza la mine cand au ceva nelamuriti cu un ceas.
asa ca.... supun atentiei dvs un CORUM ADMIRAL CUP pe care posesorul ar vrea sa il vanda.
ce parere aveti?
este original?(accept orice pareri - nu pot deschide ceasul sa fac poza si la mecanism)
...