Achizitie Automatic Swiss

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
bograd

Re: Achizitie Automatic Swiss

Mesaj de bograd »

Ma indoiesc ca se va putea aduce cadranul in starea initiala odata ce a fost zgariat. Deci ar trebui sa-ti schimbe ceasul sau sa-ti dea banii inapoi. Pune o poza sa vedem si noi despre ce e vorba.
tty

Mesaj de tty »

Pacat, foarte neplacuta chestie. Cadranul trebuie schimbat, dar cred ca dureaza destul de mult procedura. Ideal ar fi sa-ti dea alt ceas.
Andrei_s

Mesaj de Andrei_s »

Kill them! :evil:
Durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te afli!
cri.2002

Mesaj de cri.2002 »

cam despre asta este vorba:

Imagine

Imagine

si observ cu cat trece timpul cu atat zgarietura se adanceste.
mnm

Mesaj de mnm »

@cri.2002 : vorba lui Dom' Claudiu "Du-te la garantie!" cu o documentatie completa (adica scrisa) despre abaterile lui (foarte mici ...comparabile COSC). Ceri sa ti-l dea reparat ref. la harshiiala indicatorului orar pe cadran cu abaterile care le-a avut initzial de fabrica...(ale tale masurate ...nu cu cele garantate de producator !).
Cand tzi-l da indarat ...te uiti cu lupa pe cadran sa nu vezi urme de vopsea , polish & etc. Apoi verifici daca are aceleashi abateri minore comparativ COSC care le-ai observat in prealabil .
Toate aceste sfaturi sunt valabile daca nu a avut frecarea sau urma indicatorului orar pe cadran de la cumparare initial si ....ceasul o fi fost refurbished !(La electronice se mai poarta ...la ceasuri mecanice brand-new....nu am auzit)
Succes !
Homo suus fortuna faber est.
cri.2002

Mesaj de cri.2002 »

eu cred cu tarie ca ceasul a fost nou, nu reconditionat. parerea mea e ca e o defectiune din fabricatie. am sa le cer sa-mi schimbe ceasul sau sa-mi inapoieze banii, alta varianta chiar nu ma intereseaza! astept parerile dvs. in continuare. va salut!
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Eu mi-am spus parerea.Du-te la garantie,si vezi ce spun ei.In functie de asta ,vezi ce ai de facut mai departe.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
digisurf

Mesaj de digisurf »

Ceas nou si sa mergi cu el la repart doar dupa cateva zile, trist si descurajant :(
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Probabil ceasul a suferit un soc, fapt care a facut sa se deplaseze indicatorul orar spre cadran.In mod sigur o utilizare necorespunzatoare scopului pentru care este construit acest gen de ceas.
S-ar putea sa primeasca un raspuns similar si de la magazinul unde are garantia acel ceas.
Dar s-ar putea si sa fie remediata,adica acea urma fina pe care acul indicator o lasa pe cadran in...sa zicem o luna de functionare nu poate fi adinca si in concluzie se poate slefui sau curata.Depinde care material este mai dur-vopseaua de pe cadran sau de pe ac.In functie de asta se poate sterge sau slefui usor cadranul.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
cri.2002

Mesaj de cri.2002 »

d.le Gherghin Nicolae, la mine ceasul nu a suferit absolut nici un soc, va spun sigur motiv pt care pe mine nu ma interseaza remedierea zgarieturii sau alta reparatie de-a lor, eu vreau ceas nou sau banii! pt ce am dat 1000E? sa stau cu el zgariat din nu stiu ce motive? nu ma intereseaza! eu nu am nici o vina!
tty

Mesaj de tty »

Bine-ar fi sa-l schimbe, dar nu cred. Sau cel putin nu din prima. In functie de cum decurg lucrurile, poti sa vorbesti si cu cei de la OPC.
cri.2002

Mesaj de cri.2002 »

o sa vorbesc si la OPC daca nu rezolv treaba cum imi place. in cateva zile ajung la Iasi si ma duc cu el la Splend'or. n-am idee daca vanzatoarele au vreun cuvant de spus in aceasta "afacere" sau totul se decide de la centru sau de la service. oricum o sa le spun sa comunice mai departe ca astea-s cerintele clientului: ceas nou sau returnarea banilor.
mnm

Mesaj de mnm »

cri.2002 scrie:o sa vorbesc si la OPC daca nu rezolv treaba cum imi place1.. in cateva zile ajung la Iasi si ma duc cu el la Splend'or. n-am idee daca vanzatoarele au vreun cuvant 2 de spus in aceasta "afacere" sau totul se decide de la centru 3 sau de la service 4 . oricum o sa le spun sa comunice mai departe ca astea-s cerintele clientului: ceas nou sau returnarea banilor.
Sfatul meu :
1. mai tarziu...nu acum..
2. Nu au de zis ceva...cel mult va iau ceasul si il dau mai departe...
3. Primul lucru...explicatzi pe mail service@bbcollection.ro ce si cum s-a intamplat...va vor contacta ei unde sa va ducetzi sau sa trimitetzi ceasul...
4. Adresa web : http://www.sodan.go.ro
Succes pe mai departe ,rabdare, tutun (dar nu va apucatzi de fumat daca suntetzi nefumator !) si fara nervi deoarece neuronii sunt celule neregenerabile !
Homo suus fortuna faber est.
cri.2002

Mesaj de cri.2002 »

multumesc pt. sfaturi, d.le MNM! chiar o sa le urmez, nu ma "turez" prea tare ca nu-i frumos, nici sanatos :))
alin-stefan

Mesaj de alin-stefan »

Incredibil dar adevarat, o bila neagra pt. swiss made! Am o cunostinta care a avut probleme cu un festina acum vreo 2 ani, luat tot de la BB si dupa vreo 2,3 luni de discutii si aminari i-au dat alt ceas nu la fel, a mai pus ceva si a luat alt model (nu i-au putut rezolva problema cu ceasul initial) ! Du-te linistit ca se rezolva. Cert e un lucru, banii nu tii va da inapoi! Imi pare nespus de rau!
Scrie răspuns