Alexvintage scrie:Toata arta consta in a-i gasi pe cei care nu sunt interesati de mofturile de tip trend setting ale hodinkeilor.Mircea scrie:... insa vrem, nu vrem lumea se uita in gura lor si preturile au crescut ptr ca multi ii dau ca referinta.
Daca m-as fi luat dupa hodinkee ar fi trebuit sa platesc un pret de vreo 3,5-4 ori mai mare pe Hanhartul recent achizitionat.
Ramane cum am stabilit. UG nu intra in schema decat daca se gaseste unu la pret decent nu de 3-4 ori peste ceea ce consider eu un pret decent.
Reiterez ca sunt interesat doar de modele in stare foarte buna, deci trebuie sa corespunda la multe capitole, nu numai ca pret.
ceasul asta parca l-am mai vazut undeva. probabil ca e la vanzare de ceva vreme sau a fost scos iar la vanzare. mi-ar placea asa ceva, insa deocamdata nu ma arunc sa fac vreo oferta. achizitia poate sa dureze luni de zile pana gasesc ceva care sa-mi placa si sa corespunda.
http://www.ebay.com/itm/Vintage-1950s-G ... SwSlBY1C8K
PS: alexvintage, eu nu am cumparat nici un ceas de pe ebay. evit sa cumpar fara sa vad. daca iau fara sa vad prefer sa iau de pe forumuri de la alti pasionati. asa ca nu urmaresc constant ebay, ceea ce e, desigur, un dezavantaj.
va multumesc ptr participare si pareri