dstefan scrie:400 lei am dat pe
ORIENT MAKO BLACK
Il am de 6-7 luni si sunt foarte multumit de el,e solid,bine finisat,intr-un cuvant: practic.La inceput ma enerva faptul ca o lua inainte,eram obisnuit cu ceasurile quart(Tissot PRS 516 eta-G10(145eur-ocazie),Casio ef-200(300 lei-2005)),dar dupa ceva timp mi-am dat seama ca nu ma deranjeaza deloc avansul(undeva pe la +10sec/zi),chiar e folositor,asa ajung si eu la timp la munca!
Cand l-am cumparat,m-a atras designul,marca(auzisem eu ceva de Orient cu mult timp in urma),WR,functia day-date(cateodata uit ziua
) si faptul ca e automatic,motivul pt care l-am cumparat e ca mi s-a parut prea mult 360 lei o bratara metalica pt Tissot (cea de piele s-a rupt) si ramasesem doar cu Casio,care saracul a indurat multe si a ramas ceasul de "tavaleala",asa ca m-am ales cu un ceas "bun la toate",da bine si la camasa si la tricou
!
P.S.: Imi lipseste din cand in cand cronograful............ da cu timpul se rezolva.
P.P.S: Scuze pt poze!
iEdi : multumiri pentru "spargerea ghetii" ! Pozele sunt ok, dar din pacate una a trebuit sacrificata ...
Ceasul de 500 lei
Re: Ceasul de 500 lei
as dori sa va intreb despre ceasurile turbillon calvaneo placate cu aur si cu diamante[aproximativ 8 la 1 mm] sunt bune la 900 lei?carcasa placata cu aur,geam cristal ,8 diamante 1mm lipite pe ecran
-
valentin1234
NU, nu sunt bune! Nici la 900 lei si nici la 90 de lei.....dimbo scrie:as dori sa va intreb despre ceasurile turbillon calvaneo placate cu aur si cu diamante[aproximativ 8 la 1 mm] sunt bune la 900 lei?carcasa placata cu aur,geam cristal ,8 diamante 1mm lipite pe ecran
Spor!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
-
Florinel000

Va salut!
Il am de cateva zile si imi place destul de mult modelul acesta foarte minimalist. L-am vazut pe internet de multe ori dar niciodata nu m-am gandit sa il vad "live" pana aseara. Pacat ca nu se vede din poze dar cadranul are un sunburst effect foarte frumos. Pretul a fost ok-ish, ~450 lei.
PRO:
-cadranul foarte frumos
-model foarte minimalist
-se aseaza foarte bine sub maneca camasii
-safir
CONTRA:
-placat pvd...ma astept in 2-3 ani sa prinda uzura
-foarte subtire si parca nu se aseaza atat de bine pe o incheietura mica.