daniel mink

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
rak74

daniel mink

Mesaj de rak74 »

buna ziua, sunt in cautarea unui ceas tonneau de ceva timp pana acum am luat in considerare UN Michelangelo si carl f bucherer patravi t 24 dar am vazut un ceas daniel mink cu acelasi mecanism eta 2892 a2 pe care il au si celelalte doua dar cu mai multe complicatii http://www.chrono24.ro/all/daniel-mink- ... /index.htm as posta poze direct dar nu reusesc, întrebarea mea e daca are cineva informatii referitor la acest brand din punct de vedere al finisajului, la pret ar fi ok fata de celelalte doua avand in vedere ca impart acelasi mecanism, multumesc
rak74

Re: daniel mink

Mesaj de rak74 »

as mai avea o intrebare de novice, in afara de nume care e diferenta intre ceasuri care folosesc acelasi mecanism,mai mult sau mai putin modificat, carcasa din otel,medicinal am inteles, curea piele de aligator de luisiana,afisaj si indicator luminos,ecran safir cristal, aceste caracteristci le au toate dar pretul e de 2000usd la daniel mink tonneau day date, 4500euro carl f bucherer patravi t24 si UN Michelangelo preturi pt ceas nou ma refer
rak74

Re: daniel mink

Mesaj de rak74 »

as vrea o parere si despre oris miles tonneau plus ball conductor,referitor la calitatea finisajelor
Scrie răspuns