watchshop.ro

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
oanaungureanu001

watchshop.ro

Mesaj de oanaungureanu001 »

Buna ziua,

NU RECOMAND site-ul watchshop.ro, mi-am cumparat un ceas FOSSIL de la acestia si dupa nici 6 luni s-a defectat. Am fost cu el inapoi in service unde angajata care se ocupa de service a parut foarte deranjata de faptul ca am venit cu ceasul inapoi, mai sa ma faca sa cred ca am eu o problema si ceasul merge. Dupa aceasta discutie s-a convins ca ceasul nu functioneaza corect si l-am lasat pentru reparatie. La cateva zile am fost contactata ca ceasul s-a reparat dar a fost scos din garantie deoarece s-a descoperit ca a fost umblat in el si chiar lipsea o garnitura, am incercat sa ii explic doamnei ca asa ceva nu exista ca nu am umblat eu in el si nici altcineva doar daca nu a fost asa de cand l-am cumparat de la ei; vazand ca nu ii dau dreptate mi-a invocat motivul accidentarii ceasului si probabil de-aia avea o parte din piese strambe, nici asta nu s-a intamplat deoarece chiar am avut grija de el. Probabil din cauza ca am solicitat gravarea ceasului la achizitionare acestia au umblat in el la momentul respectiv, oricum nici aceasta varianta nu a fost acceptata de ei evident.

Concluzia NU ACHIZITIONATI ceasuri de la acest site neserios si care probabil au o calitate indoielnica.
bonheur

Re: NU RECOMAND site-ul watchshop.ro

Mesaj de bonheur »

Pentru calitatea ceasurilor nu poate fi invinovatit site-ul sau magazinul care le vinde.

In rest, imi pare rau pentru experienta dvs!
Cipriann

Mesaj de Cipriann »

Din cate stiu eu pt a putea grava capacul ceasului se da jos si astfel se graveaza probabil au uitat sa puna acea garnitura cand a fost deja gravat. Totusi nu mi se pare un lucru normal sa fii tratat in acest fel trebuiau sa-si asume responsabilitatea si sa-ti inlocuiasca ceasul pe garantie. Oricum exista si varianta reclamatiei la OPC (oficiul pt protectia consumatorului) insotita de bon si garanatie.
Mult succes.
Doxa

Mesaj de Doxa »

bonheur scrie:Pentru calitatea ceasurilor nu poate fi invinovatit site-ul sau magazinul care le vinde.
Vrei sa punem pariu?
Marius tic-tac

Mesaj de Marius tic-tac »

Cine l-a gravat e vinovat, ei (vanzatorul) daca l-au gravat in regie proprie sau cine a efectuat lucrarea pt. ei, caci atunci s-a omis remontarea garniturii, lucru ce a condus la defectare, proprietarul de buna credinta, stia ca are ceas cu rezistenta la apa.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Tehnic este cam asa.....

Orice interventie neautorizata asupra ceasului duce la pierderea garantiei.
Gravarea ceasului presupune desfacerea acestuia de catre bijutier, ceasornicar etc neautorizat, implicit pierderea garantiei. Fapt de altfel demonstrat de faputul ca cel ce a desfacut si reinchis ceasul nu a montat garnitura aferenta.
Restul sunt discutii........
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Bebe

Mesaj de Bebe »

oanaungureanu001 scrie:... Probabil din cauza ca am solicitat gravarea ceasului la achizitionare acestia au umblat in el la momentul respectiv, oricum nici aceasta varianta nu a fost acceptata de ei evident....
Claudiu, chiar dacă service-ul lor a deschis ceasul pt. gravarea capacului?
"Bieţii copii, ce să înveţe, bă, de la ăi mari?" - Marin Sorescu
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Daca service-ul autorizat a facut gravarea, atunci ar trebui sa nu se piarda garantia.
N-am auzit insa pe nicaieri ca un "autorizat" sa tina un gravor, care-i o meserie in sine,
pentru doua/cinci ceasuri pe saptamana - probabil.

Cei mai respectabili gravori te trimit la service sa-ti deschida ceasul, la ei vii doar cu capacul,
isi fac treaba iar ceasul e inchis tot de service.

Probabil, in cazul colegei, nu au avut garnitura de schimb, pe cea veche au aruncat-o iar apoi....
cineva a facut dus cu ceasul 8) Ca sa nu mai spun ca in Fossil intra apa....si cu garnitura.
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
mihai20

Mesaj de mihai20 »

eu am folosit vreo 3-4 ani un fosil, cu intrat in piscina, cu apasat butoanele chiar sub apa, si n-a avut probleme. dupa acea perioada mi-a intrat ceva apa....a facut condens, iar ceasornicarul la care l-am dus a spus ca de la garnitura coronitei....asa ca a devenit ceas de rezerva, dar chiar am fost foarte placut impresionat ca a tinut atat timp
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Bebe scrie:
oanaungureanu001 scrie:... Probabil din cauza ca am solicitat gravarea ceasului la achizitionare acestia au umblat in el la momentul respectiv, oricum nici aceasta varianta nu a fost acceptata de ei evident....
Claudiu, chiar dacă service-ul lor a deschis ceasul pt. gravarea capacului?
Nu, in cazul in care ceasul a fost deschis iar capacul pus la dispozitie de catre service-ul autorizat, atunci garantia este perfect valabila.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
comertoglu

Mesaj de comertoglu »

Inseamna ca watchshop.ro detin un service neautorizat care executa gravari iar apoi tot watchshop.ro revoca garantia...pe motiv ca service-ul nu e autorizat.
WatchShop

Mesaj de WatchShop »

Buna ziua tuturor,

As vrea sa clarific cateva lucruri legate de acuzatiile care se aduc magazinului WatchShop.ro, va rog sa considerati raspunsul meu ca pe un drept la replica.

Lucrurile au decurs in felul urmator:

1.Ceasul clientei avea indicatoarele indoite si mecanismul extrem de zgariat de unde s-a tras concluzia ca a fost fie lovit, fie deschis de catre o persoana neautorizata care a incercat sa lucreze la mecanism. Daca ceasul nu ar fi fost functional la momentul receptiei, clienta nu l-ar fi acceptat de la bun inceput. Mentionez ca defectele reclamate de clienta erau foarte vizibile si nu ar fi existat posibilitatea sa ramana neobservate intr-o perioada de 6 luni de la comanda pana la prima intrare in service. In plus, ceasul Fossil nu avea garnitura, iar pe geam nu se formase condens - lucru care demonstreaza ca fusese deschis de curand. Ceasul a fost cumparat in Noiembrie 2013 si adus in service pe 5 Mai 2014.
2. Chiar si in aceste conditii ceasul i s-a reparat GRATUIT, desi s-a vazut foarte clar ca ceasul dumneaei a suferit socuri mecanice importante si deci nu ar fi facut sub nici o forma obiectul garantiei.
3. Pentru gravura nu se desface niciodata capacul, se desface cureaua sau bratara de catre un ceasornicar cu experienta.
4.Clienta ar fi dorit ca ceasul sa-i fie schimbat dar in conditiile unui soc mecanic acest lucru nu a fost posibil.

Regretam acest eveniment dar solicitarea facuta de clienta noastra nu are o baza realista. Noi incercam sa ne multumim de fiecare data clientii dar din pacate in situatii de genul acesta, acest lucru este mai dificil de realizat.
Livia Pupaza
Marketing Manager
WatchShop.ro
Scrie răspuns