Ambele sunt ceasuri mecanice si se doreste achizitionarea unui automatic.
Deja eu am batut campii cu vintage, acum sa-i mai recomandam si mecanice in loc de automatice ... ar fi cam (prea) mult!
Ambele sunt ceasuri mecanice si se doreste achizitionarea unui automatic.
În acest fel stric elementul surpriză, dar risc să nu-i placă alegerea mea. Mulțumesc de sfat, mă gândesc.Razvee scrie:Mihai, eu zic că pui problema un pic greșit. [...]
Din acel shortlist doamna alege pe criterii strict subiective, care țin de design, și pe care noi bărbații oricum nu le vom pricepe vreodată.
Împătimită e mult spus. Nici eu nu mă consider astfel. Tissot are 25mm diametru, e prea mic. FC slim e quartz (cum ai observat deja), nu e ceea ce caut. FC Heartbeat FC-310MPWD2P îmi place, e cam scump însă, dar e frumos, mersi de sfaturi.nasti scrie:Daca si doamna e impatimita cat de cat in orologerie si face deosebirea intre ETA si Sellita, e OK, va veti consulta si din considerente tehnice. Dar cred ca decizia o va lua in primul rand din considerente estetice.
Dacă te referi la devalorizarea ceasurilor de damă în timp, mult mai rapidă decât a celor bărbătești, îți dau dreptate. Ce să fac, nu o pot controla, dar vreau unul nou, cu cutie și acte. Poate reușesc să îmi impun 2500 lei ca prag de sus, sperând să obțin un discount de 15% de la B&B pentru Mido.Achraf scrie: Mihai, eu te-as sfatui sa nu dai atatia bani pe un automatic de dama, nou.
M-as orienta catre vintage. Exista pe net modele NOS, ce-i drept fara geam safir / mineral si poate un pic mai retro sau mai sport, dar la 1 / 3 din bugetul alocat de catre tine.
Si ar mai fi si diametrul o problema, cred ca sunt in jur de 25 mm ...
nu am vazut ca vrea exclusiv ceasuri automatice. am inteles doar ca nu vrea quartz.Achraf scrie: Ambele sunt ceasuri mecanice si se doreste achizitionarea unui automatic.
Deja eu am batut campii cu vintage, acum sa-i mai recomandam si mecanice in loc de automatice ... ar fi cam (prea) mult!

E foarte frumos. Cred că ar fi un cadou frumos oferit unui colecționar, pasionat, moștenitor etc. Dar eu nu-l pot oferi cadou pentru că e purtat și nu are cutie și acte. Mulțumesc de sugestie.Achraf scrie:Omega Constellation cal. 661
http://www.ebay.com/itm/LADIES-OMEGA-CO ... 461039a600