Casio Baby G 2488 MSG 135

Ceasuri care se preteaza activitatilor dure, unde o rezistenta sporita este necesara.
Încuiat
adsoofmelk2003

Casio Baby G 2488 MSG 135

Mesaj de adsoofmelk2003 »

Buna seara !Am achizitionat de curand un astfel de ceas. Ce nu inteleg este rolul acelei cleme de ce se prinde de spatele ceasului. Ce rol are ? eu nu am acea clema, desi in poza oficiala a ceasului ea exista? doar anumite modele o au? este un accesoriu optional? Atasez mai jos poza ceasului meu si o poza de pe net cu acea clema

[img]C:\Users\SILVIU\Desktop\20150517_142050.jpg[/img]
[img]C:\Users\SILVIU\Desktop\Baby-G002.jpg[/img]
Claudiu
Forum Owner

Re: Casio Baby G 2488 MSG 135

Mesaj de Claudiu »

Eu nu vad pozele..... :(
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
ducusoare

Mesaj de ducusoare »

Salut, Silviu.

"Clemele" respective sunt pentru protectia fetzei ceasului. Se cheama bull-bars.

Se pot scoate dar arata bine pe modelul respectiv.

Also, e ceas de dama.

@claudiu - tu chiar nu vedeai pozele?
calin gabi

Mesaj de calin gabi »

Noroc cu tine ca le vezi, in rest tot forumul e orb, chiar asa crezi ca prostesti lumea! Nu mai alerga dupa posturi oricate ai posta intr-o zi se contorizeaza doar unul, restul e balastru! :lol:
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
ciprianc

Mesaj de ciprianc »

calin gabi scrie:Noroc cu tine ca le vezi, in rest tot forumul e orb, chiar asa crezi ca prostesti lumea! Nu mai alerga dupa posturi oricate ai posta intr-o zi se contorizeaza doar unul, restul e balastru! :lol:
"Colegul" ducusoare a fost inselat ! A muncit atat sa posteze pe forum si de la 50 acum a revenit la 25....rea e lumea dom'le :lol:
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Restul erau up-uri la vechiul anunt de la vinzare.
L-am lasat totusi (adica ultimul up nu l-am sters ) tocmai ca sa vedeti ce vinde ...
In fine...sint multi care procedeaza asa, multi care jignesc sau se jignesc intre ei .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
ducusoare

Mesaj de ducusoare »

1. Am revenit la 25 dar, minutele cat am stat la 50, mi-am facut treaba, am pus un amarat de ceas la vanzare.
2. Evident ca nici eu nu vedeam pozele lui Silviu dar nu mi-a fost lene sa dau un search si sa ii raspund omului la intrebare.
3. Regula asta de cacat cu 50 de posturi minim pentru a vinde ceva e o dovada de mgmt prost al forumului.
ducusoare

Mesaj de ducusoare »

gherghin nicolae scrie: In fine...sint multi care procedeaza asa, multi care jignesc sau se jignesc intre ei .
Si asta de mai sus era referitor la mine?
Adica se pune ca am jignit cu intrebarea daca chiar nu a vazut pozele?

Bine ca nu i-am zis ceva de mama, cine stie cate posturi ma costa.
Clipper

Mesaj de Clipper »

E o insulta serioasa intrebarea daca a vazut pozele sau nu. Sunt imposibil de vazut, aceea este o adresa locala. E efectiv prosteala pe fata.
ducusoare

Mesaj de ducusoare »

O intrebare la care raspunsul este evident este o insulta. Orice sarcasm este insulta sau doar anumite inflexiuni ale tonului?
Daca il intrebam in timp ce ploua daca i se pare frumos afara ar fi fost, la fel, o jignire?

Motivul pentru care am ales sa ii bat obrazul lui Claudiu este ca nu a cautat pe Google la ce s-ar fi putut referi utilizatorul. I-a fost mai simplu sa ii scrie OP ca nu se vad pozele fara sa ii dea nicio explicatie legat de motiv.
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Regula asta de cacat cu 50 de posturi minim pentru a vinde ceva e o dovada de mgmt prost al forumului
Nu stergem si noi un cont.....asa....ca dupa sarbatori? Cam de cate obraznicii ale acestui ducusoare - Mickey Mouse...
mai avem nevoie...regulile sunt de c...t, lui Claudiu ii bate obrazul...managementul e prost..mie mi se pare ca n-are ce cauta aici 8)
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
ducusoare

Mesaj de ducusoare »

Corect, valentin1234.
OK, ce trebuie sa fac sa primesc un ban (EN) pe forumul asta? Am nevoie de un motiv mai bun decat useri sensibili sa nu mai intru aici dar nici nu m-ar trage sa il ignor avand in vedere ca a avut bulanul sa fie printre primele forumuri de vanzari ceasuri.
Iar cu managementul prost al site-ului ma refeream la regula care conditioneaza postarea pe forumul de vanzari de popularea artificiala a restului forumului.
Este o politica rar intalnita pe care doar un forum cu monopol pe un anume subiect si o anume zona geografica si-l poate permite.

@valentin1234
Daca scrii "c...t" este ca si cum ai scrie cuvantul cacat dar fara coaiele necesare pentru a ti-l asuma. Fie renunti la limbajul trivial fie la puncte puncte. Altfel, eu sunt Mickey iar tu, Minnie.
ducusoare

Mesaj de ducusoare »

@admin - vreau sa imi retrag produsele de la vanzare dar nu pot edita postul respectiv pentru ca nu am suficiente d-alea.

Rog adminii sa imi stearga contul si posturile.

Sarumanaaaaa.
Încuiat