O sa incerc si eu sa-ti raspund, Catalin.Am scris aceste randuri nici pentru a critica, nici pentru a lauda; doar pentru a primi unele explicatii care sa ma lamureasca ce avantaje concrete ar avea un ceas fata de altul, lasand la o parte numele scris pe cadran.
In primul rand, sa opservam ca dango a ales varianta mai putin costisitoare de Smiths, probabil comparabila ca pret cu Hamilton.
De la initierea topicului si pentru ca m-a facut curios, am avut ocazia sa tin in mana si cele doua variante de Smiths. Concluzia mea,
subiectiva desigur, este ca S e ceva mai bine lucrat si are mai multa personalitate, cadranul e mai "curat" fara data iar per total, ceasul
reprezinta o reeditare militara mai plauzibila.
Hamiltonul, iarasi subiectiv, care a functionat in primele 3-4 zile cu o abatere de 0s/24h iar apoi s-a asezat la -4s/zi si asa a ramas, nu a
trecut in cazul meu, regula celor 30 de zile de la achizitie, motiv pentru care nu l-am pastrat....iar acum isi vede de drumul lui la mana
altcuiva.
Verdictul meu pentru Hamilton: lucrat ireprosabil, mecanism simplu, précis si fiabil, curea deosebita.....insa ceasul in general...teribil de
plictisitor
Sa-l felicitam asadar pe dango pentru achizitie, dar si pentru efortul de documentare care mie-mi pare exemplar, si sa-i uram sa-l
stapaneasca sanatos si fara zgarieturi pe acrylic