Un muzeu foarte interesant, in centrul Vienei. Platesti 4 euro, lasi bagajele la intrare, suni la fiecare nivel. O multime de ceasuri specifice populatiei mai instarite ( pendule de toate marimile, ceasuri de semineu, ceasuri de buzunar ). Pe langa acestea primul orologiu al bisericii Sf Stefan (cel din prima fotografie ) Am stat doar 90 minute. Este bine sa prindeti ora exacta cand toate bat, se aud diverse melodii...Cred ca este cel mai apropiat muzeu (orologier ) de Romania. Mai stiti si altele relativ accesibile ca distanta
meter scrie:Un muzeu foarte interesant, in centrul Vienei. Platesti 4 euro, lasi bagajele la intrare, suni la fiecare nivel. O multime de ceasuri specifice populatiei mai instarite ( pendule de toate marimile, ceasuri de semineu, ceasuri de buzunar ). Pe langa acestea primul orologiu al bisericii Sf Stefan (cel din prima fotografie ) Am stat doar 90 minute. Este bine sa prindeti ora exacta cand toate bat, se aud diverse melodii...Cred ca este cel mai apropiat muzeu (orologier ) de Romania. Mai stiti si altele relativ accesibile ca distanta
Si Muzeul de Istorie din Baia Mare are expozitie permanenta de ceasuri diverse si multe, inclusiv mecanismul vechi din Turnul Stefan, cel mai important monument istoric din oras.