Ahoi domnilor . As fi scos cu mare drag la vanzare acest lant de buzunar dar din pacate dupa ultimile regulamente nu`mi prea vine randu
Va voi face in pozele urmatoare o prezentare a unui Double Pocket Albert chain britanic in stare fantastica de nota 9.50.
E vorba de un lant integral autentic W.W.C Wiliam Walter Cashmore 1921 , stante prezente pe carabinele(amabele impecabile) , T bar (impecabil) , verigile centrale cele mai mari dintr`o ordine mic-mare( cunoscatorii si iubitorii lanturilor albert stiu ca ele sunt graduale )
Lungime 19 cm pe fiecare brat . Lungime uzuala : masurata din T - bar pana la locul unde ar trebui sa fie ceasul d-voastra : 212 mm.
Singura piesa care nu este din acelasi an cu lantul este fobul cu piatra albastra ( trebuie sa fac un studiu pentru a afla numele ei ) , un fob 1920 ( inca studiez) care pare a fi legat de masonerie.
Uzura lant : sub 1% - greud e gasit in acesta stare ! Uzura fob 10% - pozele sunt sugestive.
O piesa fabuloasa in greutate de : 69.90 grame !
Va pot spune atat ca am vazut in magazine astfel de piese la preturi de peste 200 Lire sterline iar exemplele pe ebay sunt la indemana oricui ( in motorasu de cautare - double silver pocket watch chain ). Sincer aproape cred ca face acesta valoare !
E inutil sa va mai spun ca un astfel de lant - piesa de colectie poate fi purtat la orice fel de ceas de buzunar ( vergee fusee , fusee , cilindru anker ) cu o singura conditie : carcasa sa sa fie argint si sa merite o asemnea piesa !

Obeservati stantele pe carabine si T bar : clare limpezi - nu e nevoie de lupa !

vezi stantele pe cele mai mari verigi graduale W.W.C , leul in miscare pe restul !

Greu de descris in cuvinte : O sa va las pe d-voastra sa comentati - sincer as vrea sa gasesc un domn in materie cu care sa ma contrazic si sa iau "foc" pe o tema de genul asta !

Voi reveni cu poze pe un Albert mai mic in aproximativ 2 zile si voi posta aceasta piesa spre vanzare cand imi va veni randul ! Deasemnea in acea zi voi mai posta cel putin un ceas de buzunar care merita toata atentia !