Identificari ceasuri de buzunar

Ceasuri de Buzunar

Moderator: Achraf

Scrie răspuns
ciprianc

Re: Identificari ceasuri de buzunar

Mesaj de ciprianc »

Buf0n scrie:
ciprianc scrie:
Cred ca mesajul dnl. Alex se referea mai mult la "daca tot vinzi ceasurile macar invata sa iti faci temele si singur". Nu credeti ca e o masura prea [...]
Omule bun , nu ma cunosti ... nu te cunosc ... Cand mi`am facut user aici acum mai bine de 10 ani eram nelipsit de pe forum zilnic cate 2-3-4-10 ore citind tot tot tot ... eram bolnav pe ceasurile de buzunar, acumulam informatii, eram si dealer, viata mea se invartea in jurul ceasurilor. Cumparam de pe ebay ceasuri de buzunar ... in special americane... eram fermecat ! Anii au trecut ... am ajuns moderator pe "buzunare" functie care astazi nu mai e meritorie ... Stau pe forum poate 20 minute pe saptamana ...[...] M`am simtit obosit, trudit mental, si culmea am realizat ca nu ma simt implinit ... si ca ceasurile nu trebuie sa dea sens vietii mele ... Deci ?!
Frumoase cuvinte, nu m am gandit niciodată la asta, nici nu mai stiu ce sa spun...
nicola56

Mesaj de nicola56 »

Multumesc, special domnului Bufon si va doresc o seara buna tuturor.
Stima si respect.
nicola56

Mesaj de nicola56 »

De curiozitate am trimis catre "corso@hausmann-co.com" la Roma, sami spuna anul de fabricatie
si producatorul si am primit urmatorul mesaj, nu stiu sa dau linc cu mesajul primit dar
am facut o poza pe care o pun aici.

Imagine
Clipper

Mesaj de Clipper »

Alexvintage scrie:Nu e vorba de regulament ci de bun simt.
Sunt destui cei care fie traiesc, fie mai fac un ban in plus din comertul cu ceasuri. Cata vreme respecta legislatia in vigoare... mult succes.
Forumul nu e insa nici "armata salvarii" nici Maica Tereza. Forumul e un loc de schimb de informatii intre colectionari nu un loc unde doritorii sa fie serviti cu informatii care sa le creasca vanzarile.
Puteti sa prezentati linistit pozele ultimelor achizitii sau sa folositi rubrica de vanzari dar v-as ruga sa nu mai abuzati de rubrica de identificari.
Postarea a 25% din numarul de mesaje in rubrica "identificari" se califica oare la categoria abuz si tupeu? :twisted:
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Clipper scrie: Postarea a 25% din numarul de mesaje in rubrica "identificari" se califica oare la categoria abuz si tupeu? :twisted:
Uneori incearca sa compenseze prin altruism, vezi diversele donatii/cadouri. O mana spala pe alta si amandoua fata... :D
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

"nicola56
Subiectul mesajului: Re: Identificari ceasuri de buzunar
Scris: 27 Iul 2015, 03:17

Multumesc pentru cuvinte si pentru sfaturile primite sie de asta seara ma retrag cu totul de
pe saitul dumneavoastra, trebuie sa traesc si eu incontinuare dar vreau tot cinstit si cu
frica de Dumnezeu.
Stima si respect tuturor."

:lol: :lol: :lol:
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Tissot in aur, Eterna in aur, JLC otel, Omega(565) otel, s.a toate la 4-5 euro/echivalent.
Gabriel Liiceanu spunea:
"Nu exista semn mai bun al reusitei decat ura si invidia celorlalti" :lol: :lol:
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
dino_z

Mesaj de dino_z »

Gabi1 scrie:Tissot in aur, Eterna in aur, JLC otel, Omega(565) otel, s.a toate la 4-5 euro/echivalent.
Gabriel Liiceanu spunea:
"Nu exista semn mai bun al reusitei decat ura si invidia celorlalti" :lol: :lol:
Le-a luat fata.... :lol:
nicola56

Mesaj de nicola56 »

In viata am dat mereu cu ocaua mare( asa am fost invatat ) dar am primit inzecit, saptamana
viitoare Domnul Gabi1 la rublica " ultima achizitie " va prezint un frumos " U.Nardin " de buzunar,
are axul balans rupt dar pana luni- marti sper sa se rezolve, are un mecanism superb ( interesant )
Toata stima. Nicola56.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

nicola56 scrie:In viata am dat mereu cu ocaua mare,saptamana
viitoare la rublica " ultima achizitie " va prezint un frumos " U.Nardin " de buzunar,
are axul balans rupt dar pana luni- marti sper sa se rezolve, are un mecanism superb ( interesant )
Toata stima. Nicola56.
Las-o cu ''ocaua mare''...Imaginete pomenesti ca acum ai platit vreo 40-50 lei pe ceas. Balansierul nu te costa nimic, gasesti tu prin cutiile cu ''maimute''.Imagine
Toata stima, cu respect.
nicola56

Mesaj de nicola56 »

Gabi1 am spus ca am dat ( dau ) cu ocaua mare, primesc inzecit dar cumpar cu cea mica iar in legatura cu suma de 40-50 lei, trebuie sa fie cel putin 3-4 ceasuri ( omega 565, JLC 886k, Tissot aur,
Eterna aur,Tag Heuer aqualand WAF 1320 pe care am platit cel mai mult 12 lei ( nu glumesc ) toti
vin cu vechiturile de la bunicu, bunica, sau ; nea Nicola am cumparat o casa si am gasit mai multe
prostii ; niste ceasuri, bani vechi si alte lucruri, la care eu le zic ; nu conteaza ce lucruri sant, bagale
intr-o plasa si adule la mine, in multe cazuri ma cheama acasa pentru ca sant multe sau le este
rusine sa vina cu ele in targ, dupa care toti spun " Multumesc nea Nicola "
Singurul narod din targ care da bani noi pe bani vechi ( si pe lucruri vechi ) este nea Nicola.
Stima .
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

nea Nicola am cumparat o casa si am gasit mai multe
prostii ; niste ceasuri, bani vechi si alte lucruri,
Ai sapat in pivnita sau erau in pod la vedere?!
Daca dadeai de ulcica cu galbiori...
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

,, Nea Nicola ,, , eu zic sa mai taci dr......i din gura, daca pot sa ma exprim asa, nu de alta dar s-ar putea sa para ca ne crezi prosti pe toti astia care am mai cumparat ceasuri de la mataluta, asa omenos cum te exprimi ca esti, m-ai inteles ? Sau n-ai dorit sa spui asta? Adica matale esti omenos si muuuuult mai destept ca noi care platim bani buni pe ceassurile pe care le cumperi cu 12 lei din targ. Intreci masura si este lipsit de decenta sa spui pretul de achizitie. Dar poate nu ne intereseaza, nu crezi? Eu as zice sa-ti temperezi comportamentul si sa incetezi cu bascalia olteneasca care nu-si are locul aici. Mucles!
Mihai P.
nicola56

Mesaj de nicola56 »

Sa traiti!
Toata stima.
dino_z

Mesaj de dino_z »

Mihai P. scrie:,, Nea Nicola ,, , eu zic sa mai taci dr......i din gura, daca pot sa ma exprim asa, nu de alta dar s-ar putea sa para ca ne crezi prosti pe toti astia care am mai cumparat ceasuri de la mataluta, asa omenos cum te exprimi ca esti, m-ai inteles ? Sau n-ai dorit sa spui asta? Adica matale esti omenos si muuuuult mai destept ca noi care platim bani buni pe ceassurile pe care le cumperi cu 12 lei din targ. Intreci masura si este lipsit de decenta sa spui pretul de achizitie. Dar poate nu ne intereseaza, nu crezi? Eu as zice sa-ti temperezi comportamentul si sa incetezi cu bascalia olteneasca care nu-si are locul aici. Mucles!
Ehe..ce-ati mai lua si dvs domnule Mihai P la banii astia... :lol:
Scrie răspuns