Ceasuri de buzunar facute pentru Romania

Ceasuri de Buzunar

Moderator: Achraf

Scrie răspuns
Claudiu
Forum Owner

Re: Ceasuri de buzunar facute pentru Romania

Mesaj de Claudiu »

Ceea ce ai facut Nic,este o solutie temporara,si da,era singura aplicabila in situatia data. :wink:
Dar ca un sfat,nu-l pune sa mearga incontinuu de acum incolo,acea imbinare duce la uzura casetei arc,puterea arcului nu mai este constanta,arcul sta deformat in caseta,etc.
Deci ca solutie temporara,sa te bucuri sa-l auzi ticaind putin este ok,dar pe lunga durata trebuie sa gasesti un arc-dealtfel ti-am sugerat sa masori arcul vechi sa-ti trimit unul nou.Ar fi pacat ca ceasul sa sufere vreo stricaciune. :wink:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Azi , dupa ce a mers si merge inca (functioneaza ) , si-a gasit loc intr-o cutiuta , pina cind o sa primeasca un arc nou , si evident un geam .

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Mai multe poze,mai multe invidii,deci mai multi prieteni cu idei mai mult sau mai putin constructive.Din fericire ptr.mine nu ma aflu in compania lor.Ptr.mine esti un prieten si ma bucur ptr.fiecare bucurie a ta.
Cu felicitari,Mihai!
Mihai P.
gherghin nicolae
Moderator

Multumesc Mihai , chiar daca topicul nu prea este urmarit , apreciez ca totusi te pasioneaza !!!
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Topicul poate ar fi urmarit,dar consecintele acestui topic sunt teribile,stii asta nu?Ceasurile cu orice varianta Romania au preturi incredibile,in niciun caz compatibile cu veniturile din Romania.Traim,simtim,glumim si murim ca-n Romania,iar platile sunt ca-n Eurolandiasuperborealis,nu?Ceasurile respective sunt ca pret tot pe-acolo?As vrea si eu,ziua mea este pe 11 august,stii asta,doar este si a a ta,doar cadou pot visa la un ceas ptr.Romania,din pacate!
Mihai P.
catralin

Mesaj de catralin »

felicitari nic pentru zenith. ma incanta si cred ca ne incanta pe toti mai ales starea lui.
mihai, vrei cumva sa spui ca mai bine nu se face cunoscut faptul ca au fost fabricate in perioada interbelica ceasuri pentru romania? mai bine asa, cumparam toti mai ieftin si tineam pentru noi, ca informatia nu conteaza. in fond pe asta se si bazeaza pasiune pe care o avem in comun, intr-ale ceasurilor, nu? pe aceea de a nu impartasi nimic cu ceilalti pasionati. atunci de ce mai punem poze si ne mai face topicuri si intrebam despre ceasuri. mai bine pastram pentru noi.
interesanta atitudine.
si nu cred ca preturile au crescut numai datorita creari acestui topic pe ceasornicar.ro. exista mereu speculanti si nestiutori. am vazut cu totii topicurile de pe ceasuridemana.ro cu preturile absolut inimaginabile cerute pe niste ceasuri.
iar, in legatura cu cadourile, cred ca ne dorim cu totii cate ceva, dar mie mi s-a parut de'a dreptul insinuant ce ai zis tu.
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Mă mănâncă limba şi o scarpin. Mihai, propune unui posesor de ceas făcut pentru România un schimb cu un ceas de-al tău. Ai avut lemania de 800E, vetta de vreo 700E sume la care doar longines cfr cu power reserve ajunge. Un roskopf cred că e 25% din sumele de mai sus şi nici atât. ↲
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Probabil nu m-am facut bine inteles.Nu spun ca ceasurile ptr.Romania nu merita preturile cerute de unii care chiar evalueaza la adevarata valoare aceste ceasuri,spun doar ca unele ceasuri sunt la niste preturi umflate doar din cauza ca au tema Romania,iar cei care le vand te indruma rapid catre acest topic sustinandu-si produsul,numai ca foarte multe din ceasuri sunt intr-o stare fizica si functionala de neinvidiat.Deci repet,nu ma refeream la ceasurile expuse aici,unele care sunt intr-o stare fantastica si justifica probabil un pret mare.
@Catralin.Logic ca trebuie postate ceasuri,logic ca trebuie sa impartasim pareri si impresii,altfel la ce bun am mai fi aici membrii.Chestia cu cadoul era doar o gluma si trbuia tratata ca atare.Ar fi culmea sa ma milogesc ptr.un cadou.Am crescut mare de cand am urmasi mari.Sa nu exageram inutil si sa facem un subiect dintr-o gluma,poate nu reusita.
Mihai P.
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Pana la urma a poposit si la mine un ceas cu tema Romania,e insa adevarat ca fara munca si ajutorul fantastic din partea lui Claudiu Burlan nu ar fi fost in starea actuala.Tin sa-i multumesc si pe calea aceasta!Deci,un Omega CFR,perfect functional,cadranul are mici imperfectiuni,dar eu sunt multumit si asa.Claudiu a ales sa-l expedieze chiar in preajma zilei nationale,deci l-am plimbat pe la festivitati cu mandrie.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Mihai P.
gherghin nicolae
Moderator

Foarte fain Mihai . Felicitari pentru ceas , arata foarte bine .
Pe capacul din spate scrie ceva ? Sau are cumva o locomotiva ?
-Abigail Van Buren
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Nu scrie nimic,nu e nici locomotiva,dar cred ca e in regula.I l-am prezentat in premiera lui Catalin B. si nu am primit vreun raspuns care sa ma ingrijoreze asupra autenticitatii.L-a trecut chiar intre celelalte ceasuri Omega CFR de pe "Ceasuri pentru Romania".Multumesc ptr.felicitari,Nic!
Mihai P.
adl

Mesaj de adl »

Foarte frumos Omega, felicitari!
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Multumesc!
Mihai P.
gherghin nicolae
Moderator

Daca avea locomotiva pe capac atunci te-as fi rugat sa contribui cu o poza la topicul unde sint ceasuri cu locomotive .
Dar nu ai cumva si asa ceva prin colectia ta Mihai ?

http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 12&t=20809
-Abigail Van Buren
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Movado STB, serii pe capac 881630 si 35592, langa balans marcat 800M. Mai este de lucru la el, dar l-am postat ca sa ramana in baza de date a ceasornicar.ro.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Mihai P.
Scrie răspuns