Despre accesoriile ceasurilor.

Ceasuri de Buzunar

Moderator: Achraf

Scrie răspuns
mihaixp

Re: Despre accesoriile ceasurilor.

Mesaj de mihaixp »

Ultima mea achizitie din aceasta categorie:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imi poate spune cineva ceva detalii referitoare la cele 2 marcaje (singurele pe care le-am putut identifica)?
AC NineFingers
Moderator

Mesaj de AC NineFingers »

Dezvolata.
Lungime, metal.
Felicitari.Frumusel si util la orice ceas silveroid pe care indraznesti sa`l iei intr`o zi la vestuta.
AC NineFingers
Moderator

http://www.ebay.co.uk/itm/MASSIVE-SOLID ... 2c6cc950ba

LA 1-2 saptamani dupa final voi sterge link`ul de mai sus !
A inebunit piata accesoriilor !
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Mai degraba e una din nenumaratele licitatii trucate cata vreme nu se arata nici oferta nici pseudonimele (abreviate) ale ofertantilor.
AC NineFingers
Moderator

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Acum cateva zile o persoana in dificultate financiara mi`a batut in usa avand de vanzare mai multe "questiute" din argint in greutate totala de vreo 300 grame. Foarte multe erau "scrap silver" si cum pretul argintului in ultima vreme a scazut simtitor am refuzat sa cumpar ... Am ales din tot argintul cateva monezi, accesoriul din poze, doua cruci rusesti si doua verigi interesante de la 2 breloage probabil. Toata marfa provine din pietele italiene de vechituri ... Pretul platit a fost unul peste cel al argintului...Nu prea am avut putere de convingere si n`am rezistat tentatiei de a cumpara un lant pentru ceasul de buzunar .

Dileme :
Nu am vazut niciodata un asemnea tip de incuietoare poza 2.
Piesa prezinta 2 stante - 925 pe veriga mare, 950 pe crucita ?
Care era modalitatea de prindere la(pe) vestuta ?! ( am o vaga dileala)

Probabil lantucul va fi revandut.M`am grabit sa`l postez pe okazii.Nu e o reclama mascata atata timp cat eu dau up`uri pe ceasornicar cand imi aduc aminte ... odata la 2-3 saptamani ! :P

Posibila prindere pe vestuta :
Imagine

Idei ?!
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Cu ceva ani in urma am citit "America ogarului cenusiu" (Romulus Ruslan), daca nu ma insel vorbea despre un lant asemanator specific mormonilor. :wink: :)
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
AC NineFingers
Moderator

Nu ma pot abtine sa nu fac o prezentare... mai intai in imagini si mai apoi si cateva cuvinte bine inchegate in maxim 5 randuri pentru a nu va plictisi:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Povestea incepe cu o cutie rosie din carton vopsit(?) cu buton si balama din alama, la interior cu panza si plus albastru. Pe capacul de panza alba usor decolorata si murdara cu tus-vopsea neagra este inscris cu litere de`o schioapa sigla unei prestigioase firme britanice aflate sub tutela coroanei "ART JEWLLERS & SILVERSMITHS FATTORINI & sONS MAKERS OF JEWELS AND INSIGNIA FOR ALL SOCIETIES & ORDERS BRADFORD" . In interior un Albert din categoria mari 64,79 grame intr`o stare foarte buna, simplu gradual , cu toate componentele originale, uzura spre zero, stante pentru Birmingham mester John Stone si litera "m" pentru 1896 ! "JS*" pe T bar, JS pe carabina, JS pe cea maimare vriga din graduatie. La capatul scurt fob potrivit, lucrat in email policrom + gravura de mana cu stante pentru Birmingham 1906 (oricum anul este gravat in lucratura de mana si pe spatele fob`ului) mester nimeni altul decat FATTORINI & sONS - exact cel inscris pe capacul cutiei ! Fobul uzura 0, intr`o stare de pastrare exceptionala .
Aspecte interesante : diferenta dintre anul de fabricatie al lantului si anul de manufacturare a medalionului - doar 10 ani .
Scrie răspuns