Identificare Zenith

Ceasuri de Buzunar

Moderator: Achraf

AC NineFingers
Moderator

Re: Identificare Zenith

Mesaj de AC NineFingers »

:) Asta e diferenta intre a cumpara dintr`un loc propice, de la o persoana avizata arhicunoscuta de o multitudine de alti iubitori de ceasuri ( cu calificative) si la un pret usor peste cel de piata(targ). Multi alearga astazi dupa chilipiruri iar imaginea data de abilii " numerosi "binevoitori" care fac ceasuri din bucati le dau o poleiala de "unicat" si se jura ca asa le-au gasit in podul bunicii " e una minunata. Te increzi in spusele lor , te bolmojesc de cap si scoti banu` din buzunar aruncandu`l pe fereastra... Ai insa sansa sa`l prinzi jos la partier cu conditia sa alergi repede cu un efort (financiar) suplimentar !

N`am inteles niciodata pe cei care vor sa cumpere un ceas de ce nu apeleaza la acest forum !
Puteti face poze si sa cereti un pret informativ corect pe acea piesa !
Indrazniti sa cumparati un ceas frumos chiar si aici si sa puneti intrebarea legata de acel ceas intr`un alt topic , ceva de genul " Userul x vinde ceasul Y la pretul Z , iata link`ul ... credeti ca merita pretul cerut ? As putea sa`i ofer mai putin ? " Veti primi raspunsurile scontate de la diversi useri care se afla in cunostinta totala de cauza !

Hefestus daca iti doresti un Pocket Watch vei gasi si aici ! Si eu garantez ca aici n`ai sa`ti iei nici macar "semi-teapa" daca sti sa pui o intrebare ! Eu iti voi raspunde oricand pe sectiunea "de buzunare" cand vei fi in masura sa gasesti unul care crezi ca te reprezinta . Iti ofer consiliere "for free".
Hefestus

Re: Identificare Zenith

Mesaj de Hefestus »

Am mai cumparat de pe acest forum si sunt relativ multumit. Insa dezavantajul la cumparaturile de pe internet e ca vanzatorii fac poze ceasurilor doar in ipostaza care le convine. Doar la lumina care o aleg ei si doar din unghiul care il vor ei ca sa ascunda in umbra zgarieturile si imperfectiunile. Ce s-a intamplat cu acest ceas a fost un impuls de moment. Se mai intampla. Cu toate ca l-am avut in mana, doar acasa am realizat defectele. Mi se pare logic :lol: Oricum mi-am luat in schimb ceva de mana. Altceva pe viitor. Oricum asta a fost invatatura de minte sa caut piese nu prostii. Asa eram interesat de un Jaeger de buzunar dar asta pe viitor nu acum :lol: Va voi cere ajutorul la momentul respectiv, multumesc.
Scrie răspuns