Ceasornicar.ro 2017
Re: Ceasornicar.ro 2017
Pe cai! Caci de nu ... pe curand!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Aştept(ăm) Poze de la intălnire...
- otvos-bruno
Am si eu o idee...Poate cineva,din cei care sunt la intalnire si au facebook...sa faca un live?Pacat ca pe forum nu se poate acest lucru.
La prezentari sau la momentele mai importante.
Daca nu,filmati cateva momente si postati la urma...aici pe forum
Distractie si sa va simtiti bine!
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
Leonardo da Vinci
Se poate transmite LIVE prin App-licatia Periscope care este cea mai putin consumatoare de resurse aplicatie existenta pe piata si care este folosita cu succes de catre foarte multa lume la conferinte si la concerte !...Si nu este nevoie sa ai profil Facebook sau viteza foarte mare de internet ca sa o poti folosi !otvos-bruno scrie:Am si eu o idee...Poate cineva,din cei care sunt la intalnire si au facebook...sa faca un live?Pacat ca pe forum nu se poate acest lucru.
https://florinjune.wordpress.com/povestea-mea/
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
Petrecere frumoasa prieteni!
- otvos-bruno
Super,nu stiam.E mai simplu.Ninulescu scrie:Se poate transmite LIVE prin App-licatia Periscope care este cea mai putin consumatoare de resurse aplicatie existenta pe piata si care este folosita cu succes de catre foarte multa lume la conferinte si la concerte !...Si nu este nevoie sa ai profil Facebook sau viteza foarte mare de internet ca sa o poti folosi !otvos-bruno scrie:Am si eu o idee...Poate cineva,din cei care sunt la intalnire si au facebook...sa faca un live?Pacat ca pe forum nu se poate acest lucru.
Multumim!
Atunci poate face cineva asa....
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/
Leonardo da Vinci
Leonardo da Vinci
Noi am cam ajuns aici. Eu nu am cont de facebook, de 4 h ma chinui sa uploadez 30 s video de pe telefon, ....de pe GOpro hero4...esclus on line..... doar downloadez in laptop.
Homo suus fortuna faber est.
Ajuns acasa si tragand linie eu apreciez intalnirea de anul acesta ca fiind o reusita.
Multumiri Claudiu!
Multumiri Claudiu!
Am ajuns si eu acasa.
Pozele sunt la uploadat. Video-urile urmeaza la procesare, iar apoi la uploadat. Pentru video-uri pregatiti-va extra memorii sa nu va blocati telefoanele sau tabletele.
Multumiri Claudiu.
Pozele sunt la uploadat. Video-urile urmeaza la procesare, iar apoi la uploadat. Pentru video-uri pregatiti-va extra memorii sa nu va blocati telefoanele sau tabletele.
Multumiri Claudiu.
Astept si pozele..... 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Poze si video-uri de vineri aici..
Video de sambata vor fii in acelasi loc....dar vor fii mai mari.
Video de sambata vor fii in acelasi loc....dar vor fii mai mari.
Nu am multe poze si nici prea bune dar multumesc colegilor de la Noah pentru conceptul de ceas "Made in Romania".

- costin_barzon
Ca de obicei, o intalnire deosebita cu oameni deosebiti. Multi veterani, cativa pentru prima data.
Prezentarile deosebite. Multumim Claudiu, Nic, Heimdalg si mai ales echipei de la NOAH.
Ce este NOAH?
O echipa de oameni extraordinari care m-au facut sa fiu mandru ca sunt roman. Le urez mult succes si promit sa le fiu client. Probabil ca primul ceas de lemn in familia mea il va cumpara sotia.
Scuze ca am plecat mai devreme .... dar duminica de dimineata am bagat 65km de bicicleta .... ma pregatesc pentru CuBicicletaLaMare pe 22 Aprilie. Si acum cateva poze:

Prezentarile deosebite. Multumim Claudiu, Nic, Heimdalg si mai ales echipei de la NOAH.
Ce este NOAH?
O echipa de oameni extraordinari care m-au facut sa fiu mandru ca sunt roman. Le urez mult succes si promit sa le fiu client. Probabil ca primul ceas de lemn in familia mea il va cumpara sotia.
Scuze ca am plecat mai devreme .... dar duminica de dimineata am bagat 65km de bicicleta .... ma pregatesc pentru CuBicicletaLaMare pe 22 Aprilie. Si acum cateva poze:

Imi plac ceasurile 
-
mihaistoica96
Aveti aici pe site de hosting , cele cateva poze pe care le am facut ...http://s.go.ro/emc5i1gc | parola: 504225
Multumesc, Claudiu, pentru ca faci posibila aceasta intalnire in fiecare an!
Le doresc mult succes baietilor de la NOAH, toata admiratia pentru ceea ce fac si asteptam cu interes automaticul.
Le doresc mult succes baietilor de la NOAH, toata admiratia pentru ceea ce fac si asteptam cu interes automaticul.
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!