Asa cum am mai spus, incerc si eu sa incropesc o prezentare despre mecanismele si ceasurile mecanice ultra-slim, cu accent pe FP 21.
Daca am timp fac si o prezentare a ceasurilor 36k (de adus le aduc sigur!). Daca vreunii dintre colegi aduc (pentru completarea prezentarii) si un Longines, Seiko si Citizen (36k) ar fi minunat.
Sau poate micro-rotoare?
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Claudiu, zi te rog care e situatia cu camerele rezervate. Datorita unor evenimente mai neplacute se poate sa nu ajung la intalnire. Vreau sa stiu: daca renunt la rezervare exista posibilitatea sa gasesc loc daca totusi ajung?
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Camerele sunt rezervate,si avansul platit.
Daca renunti la camera,anunta-ma,sa anunt si eu mai departe.
daca te razgandesti,in functie de disponbibilitatea locatiei vor fi camere libere sau nu.
Dar mai bine incearca sa vii!
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Cu toate ca nu prea stiu cum se procedeaza, intemtionez sa fac si eu o prezentare ,cand se strange toata lumea,pe data de 24 catre seara.Sper sa nu ma fac de rusine.As vrea sa ma consult cu participanti la alte editii.cu privire la modul de desfasurare a intalnirii.(premiul personaizat pare facut pentru mine asa ca...n-am ce face )
Cu stima.
0722 248 747
Am stat si m-am gandit....
Cred ca ar trebui sa avem pentru workshop o camera video,care sa poate fi conectata la proiectorul pe care-l poseda cei de la hotel.Asta pentru a putea urmari, toata suflarea interesata de ce se intampa acolo, actiunea pe ecran mare,caci nu stiu daca din jurul meu se va putea vedea cum trebuie.
Are cineva o camera disponibila si ceva cabluri????
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Desi am cam inceput-o cam "cu stangul" pe forum,as vrea si eu sa particip la intalnire,daca e ok si pentru voi.Cred ca un incepator ar avea o groaza de invatat de la voi..Sant 90% sigur ca o sa fiu liber in perioada stabilita.
Problema e ca sant din Alba Iulia,si as prefera sa vin dimineata si sa plec seara,participarea e conditionata de cazarea acolo?