Ceasuri furate

Pareri despre pagina web: http://www.ceasornicar.ro
bbcbbc

Ceasuri furate

Mesaj de bbcbbc »

Mi-as fi dorit sa nu deschid acest nou topic dar nu am incotro.
In noaptea de 19 spre 20 aug in zona Delfinariu in Constanta mi-a fost sparta masina(luneta)si mi-au fost sustrase obiectele din poze.
Rog colegii forumisti sa ma informeze daca au vreo informatie.Dupa ATMOS mi se rupe sufletul.Va multumesc.
Imagine
[/imgImagine
Imagine
grig

Mesaj de grig »

Din nefericire in aceste cazuri cuvintele sunt uneori de prisos.
Din "relativa" fericire, Atmos-ul va fi mai greu de comercializat de catre hoti. Eu cred ca il vor vinde pentru citeva milioane unei persoane familiarizata cu domeniul. In momentul in care aceasta va dori sa il revinda mai departe, cu un profit consistent, n-o va putea face decit unei persoane care cunoaste bine valoare acestei bijuterii.
E singurul din tara? In acest caz politia poate interveni mai usor.
Iti doresc din toata inima sa revina la tine cit mai repede!
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Fara cuvinte! :cry:
Atmos-ul va fi usor de "bagat in seama" cu celelalte va fi mai greu.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
galaxy
Moderator

Mesaj de galaxy »

:( :( :( :( :(
Mare pacat! Voi fi mai atent prin targuri, poate reperez ceva...
Din pacate se trece atat de usor si fara control granita spre Bulgaria sau Ungaria...
:evil:
Dus cu CEASUL!
Ionita Valentin

Mesaj de Ionita Valentin »

Probabil ca nu fac decat sa pun decat paie pe foc dar o intrebare tot nu imi da pace: cum au ajuns acele bijuterii sa stea in masina nesupravegheate? Mare pacat!
altauprieten
Membru Special

Mesaj de altauprieten »

Claudiu scrie:Fara cuvinte! :cry:
:cry: :cry: :cry:
mnm

Mesaj de mnm »

Sa te fereasca Dumnezeu...sa ajungi la Politia Romana...cu reclamatie de parte vatamata. Iti trebuie nervi de otel , timp , calmante si probabil la final....Prozac (anti-depresiv).
Homo suus fortuna faber est.
Poseidon
Membru Special

Mesaj de Poseidon »

Masina fara alarma cu toate aste in ea??? Cred ca n-ai trait in Romania pina acum. :cry:
SATELLITE WAVE
Ventura

Mesaj de Ventura »

N-are a face Romania. De parca romanii au inventat hotia.
In TOATE tarile ti se recomanda acelasi lucru: nu lasa lucruri nesupravegheate in masina, in portbagaj sau la vedere. Sau nesupravegheate, pur si simplu.
Am mers prin destul de multe tari (drumurile m-au dus chiar si la antipozi) si absolut peste tot mi s-a atras atentia sa-mi tin langa mine telefonul mobil / aparatul foto / portofelul / ceasul / verigheta . Cine mi-a atras atentia? In special localnicii, de la insotitori de delegatie si pana la chelneri.
Poseidon
Membru Special

Mesaj de Poseidon »

Ventura scrie:N-are a face Romania. De parca romanii au inventat hotia.
In TOATE tarile ti se recomanda acelasi lucru: nu lasa lucruri nesupravegheate in masina, in portbagaj sau la vedere. Sau nesupravegheate, pur si simplu.
Am mers prin destul de multe tari (drumurile m-au dus chiar si la antipozi) si absolut peste tot mi s-a atras atentia sa-mi tin langa mine telefonul mobil / aparatul foto / portofelul / ceasul / verigheta . Cine mi-a atras atentia? In special localnicii, de la insotitori de delegatie si pana la chelneri.
\
Corect....
SATELLITE WAVE
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

avand in vedere ca sunt piese de valoare, mai ales atmosul, eu zuc ca se rezolva la politie. Ei ii stiu pe hoti si pe eventualii clienti de asemenea obiecte.
PS: am vazut un atmos la vanzare undeva pe un site strain, vreo 2000 euro..dar nu cred ca a ajuns asa departe.
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
Zar

Mesaj de Zar »

Se poate adresa la Politie dar sa ia in calcul :
mnm scrie:Sa te fereasca Dumnezeu...sa ajungi la Politia Romana...cu reclamatie de parte vatamata. Iti trebuie nervi de otel , timp , calmante si probabil la final....Prozac (anti-depresiv).
:!:
AR1070-56E
Zar

Mesaj de Zar »

Oricum e bine sa lasi o declaratie scrisa la Politie (poate ai noroc) dar sa nu iti pui mari sperante in rezolvarea cazului - mai exact la recuperarea partiala/totala a obiectelor. :wink:
AR1070-56E
Ritual

Re: Ceasuri furate

Mesaj de Ritual »

Nu sunt cunoscator in a'le ceasuri-lor dar pasionat intr-o oarecare masura. Am si eu o intrebare... care este Atmos-ul din pozele de mai sus???
Zar

Re: Ceasuri furate

Mesaj de Zar »

Cel din prima poza, ceasul de masa e un Atmos facut de Jaeger-LeCoultre. :wink:
AR1070-56E
Scrie răspuns