A ramas din 2011 un litru pentru un amic din capitala. In 2012 nu s-a concretizat nimic pe plan viticolAchraf scrie:A mai ramas ceva din productia de anul trecut sau productia de anul asta este la fel de promitatoare?zaytsuca scrie:Eu o sa fac jacuzzi in gat![]()
Ceasornicar.ro 2013
Re: Ceasornicar.ro 2013
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

zaytsuca scrie:A ramas din 2011 un litru pentru un amic din capitala. In 2012 nu s-a concretizat nimic pe plan viticolAchraf scrie:A mai ramas ceva din productia de anul trecut sau productia de anul asta este la fel de promitatoare?zaytsuca scrie:Eu o sa fac jacuzzi in gat![]()
Las' ca ma mobilizez eu impreuna cu Paul
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
- bogdan_iasi
La asta ma gandeam si eu! Poate perechea sa se bucure de asa ceva, nu noi (:
la ce ora pleaca colegii din bucuresti?
Din pacate intre 02-12 martie sunt in China.Va doresc distractie placuta si zile frumoase linga cat mai multe ceasuri.Daca gasesc prin cine trimit si eu o vadra de vin din cupajul pe care-l stiti.
Cu stima.
Cu stima.
- costin_barzon
In mod normal la Vineri la 6:35 din Dristor.
Astfel o sa ies la 7:00 din Buc.
Probabil ca inainte de 11 o sa fiu la destinatie.
Sper sa nu apara nici un factor perturbator.
Astfel o sa ies la 7:00 din Buc.
Probabil ca inainte de 11 o sa fiu la destinatie.
Sper sa nu apara nici un factor perturbator.
Imi plac ceasurile 
n-ar fi rauamis scrie:Din pacate intre 02-12 martie sunt in China.Va doresc distractie placuta si zile frumoase linga cat mai multe ceasuri.Daca gasesc prin cine trimit si eu o vadra de vin din cupajul pe care-l stiti.
Cu stima.
o sa simtim lipsa bucatelor vanatoresti si, chiar vroiam sa te rog sa ne reamintesti la fata locului cum se sparge ceapa.
dar, asta e, o lasam pe anul viitor
Noi (4) o sa plecam in jur de ora 11.radu.d scrie:la ce ora pleaca colegii din bucuresti?
Cred ca si Paul o sa plece tot cam asa, poate un pic mai tarziu.
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Dar nu o sa simtim frica pentru ceasurile noastreradu.d scrie: o sa simtim lipsa bucatelor vanatoresti
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
N. Paulescu

N. Paulescu

Acum am terminat de finalizat discutiile la pensiune.
Am ocupat pana la ultima camera,ba mai mult eu sunt obligat sa stau la alta pensiune nemaifiind tripla disponibila.
Restaurantul va fi la dispozitia noastra,nu vor servi persoane din afara grupului,practic am inchiriat toata pensiunea! Sper ca va fi o intalnire memorabila!
Am comandat platouri reci,tratatie din partea mea, pentru a ne intampina la sosire,sa nu murim de foame pana la masa de seara,si sa ne putem "trata" cu ceva dar nu pe stomacul gol!
Prezentari...mai are cineva prezentari??
Am ocupat pana la ultima camera,ba mai mult eu sunt obligat sa stau la alta pensiune nemaifiind tripla disponibila.
Am comandat platouri reci,tratatie din partea mea, pentru a ne intampina la sosire,sa nu murim de foame pana la masa de seara,si sa ne putem "trata" cu ceva dar nu pe stomacul gol!
Prezentari...mai are cineva prezentari??

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Of! Si eu care mai vroiam o camera
Nu stiu exact cand plec, cred ca dimineata. Il astept pe Tavi sa vina de la Craiova, joi, si stabilim atunci.
Multumesc Claudiu, pentru eforturile si sacrificiile facute!
Nu stiu exact cand plec, cred ca dimineata. Il astept pe Tavi sa vina de la Craiova, joi, si stabilim atunci.
Multumesc Claudiu, pentru eforturile si sacrificiile facute!
Ultima oară modificat 25 Feb 2013, 21:20 de către ate14, modificat 1 dată în total.
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
Asta este.... important este sa nu se intoarca din China cu retete de sosuri de marinat canidele...radu.d scrie:n-ar fi rauamis scrie:Din pacate intre 02-12 martie sunt in China.Va doresc distractie placuta si zile frumoase linga cat mai multe ceasuri.Daca gasesc prin cine trimit si eu o vadra de vin din cupajul pe care-l stiti.
Cu stima.
o sa simtim lipsa bucatelor vanatoresti si, chiar vroiam sa te rog sa ne reamintesti la fata locului cum se sparge ceapa.
dar, asta e, o lasam pe anul viitor
Distractie maxima va urez si scuze ca nu particip.
Homo suus fortuna faber est.
Alex,pot sa-ti ofer o camera dar la Pensiunea la care am sa stau si eu.La aceasta,nu mai sunt.Daca doresti,suna-ma!Sau nu,suna-ma oricum maine!

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Buna seara,
Vreau sa vin si eu doar o zi, cand sunt prezentarile,
Se poate ? Si care acea zi ?
Vreau sa vin si eu doar o zi, cand sunt prezentarile,
Se poate ? Si care acea zi ?
Ma bucur pentru linistea ta...zaytsuca scrie:Dar nu o sa simtim frica pentru ceasurile noastreradu.d scrie: o sa simtim lipsa bucatelor vanatorestiEram tare in dubii daca sa iau ceasiri mecanice la mine sau doar G shok-ul/
Va doresc toate cele bune.